קבוצה מאוסטרליה מעוניינת בגילי אייזנר

פרסום ראשון: תלך בדרכי רבר? רכזת הנבחרת קיבלה פנייה מגולדפילדס. הפרטים

נועם שפירא
נועם שפירא   17.04.25 - 11:44
Getting your Trinity Audio player ready...
(FIBA)
(FIBA)
עוד ישראלית בדרך לאוסטרליה? לערוץ הספורט נודע כי גולדפילדס ג'יינטס מה-NBL 1 WEST, ליגת הקיץ האיכותית באוסטרליה, מעוניינת בגילי אייזנר, רכזת נבחרת ישראל.

אייזנר בת ה-23, סיימה לאחרונה עונה שניה במכבי ר"ג. למעשה, גולדפילדס כבר פנתה לאייזנר, שמיוצגת על ידי הסוכן רוני לופו, שכבר הוציא את דניאל רבר בקיץ שעבר לקבוצה נוספת בליגה - קוקברן קוגרס, במדיה הרשימה רבר, וסללה את דרכה לג'ילונג יוניטד, בה הפכה בעונה החולפת לישראלית הראשונה לשחק בליגה האוסטרלית הבכירה והנחשבת. רבר אגב, תשחק במדי הקורגס גם בקיץ הזה.

הליגה תיפתח כבר בשבוע הבא, כך שהג'יינטס רוצות להנחית את אייזנר באופן מיידי. אם המהלך ייצא לפועל, הרכזת הצעירה תכוון גם היא להשתדרגות אל הליגה הבכירה באוקיאנייה. בת ה-23 נעלה עונה פחות מרשימה עם ר"ג בפן הקבוצתי (מסע הישארות דרמטי בליגה), אך שמרה על מספרים מרשימים של 7.8 אס', 5.2 ריב' ו-7.3 נק' למשחק. אייזנר נחשבת לאחת המוסרות הטובות בליגה. בנוסף, היא מחזיקה בשיא האס' למשחק בליגה מקצוענית, לנשים ולגברים, כשבעונה שעברה מסרה לא פחות מ-21 כאלו בניצחון ר"ג על בנות בני פ"ת.