תגיות: ליגת העל ווינר
שחקן מכבי חיפה גדי קינדה עובר טיפולים בבית החולים לאחר שאובחן עם מצב רפואי מורכב. הקשר בן ה-31 לא שיחק מאז ה-29.3, אז עלה כמחליף בניצחון 0:2 על הפועל חיפה בדרבי. במשחקים האחרונים לא נכלל בסגל.
בהודעת הירוקים נכתב: "שחקן הקבוצה, גדי קינדה, עובר בשבועות האחרונים התמודדות רפואית מורכבת. השחקן מאושפז בבית החולים ועורך סדרת בדיקות מקיפות. המועדון והצוות הרפואי מלווים את השחקן ואת משפחתו ומעניקים להם את מלוא התמיכה הנדרשת. משפחת מכבי חיפה מאחלת לגדי רפואה שלמה ותהיה לצידו בכל העת".
קינדה החל לשחק כדורגל במחלקת הנוער של מ.ס. אשדוד, וב-30 ביולי 2011 ערך את הופעת הבכורה שלו בקבוצה הבוגרת כשהוא בן 17 וחצי, בתיקו 2:2 נגד בית"ר ירושלים במסגרת גביע הטוטו. ב-5 בפברואר 2019, חתם קינדה בבית"ר ירושלים מליגת העל ל-4.5 שנים. ב-23 בפברואר הבקיע את שערו הראשון בקבוצה, בניצחון 2–0 על הפועל רעננה.
ב-23 בינואר 2020 חתם לארבע שנים בקבוצת ספורטינג קנזס סיטי מליגת ה-MLS. ב-1 במרץ 2020 ערך קינדה את הופעת הבכורה שלו במדי קבוצתו האמריקאית, באותו המשחק הבקיע את שערו הראשון בקבוצה, בניצחון 1:3 על ונקובר וייטקאפס הקנדית. בינואר 2024 חתם במכבי חיפה ל-3.5 שנים.