בדקה ה-104: שער ניצחון לרונאלדו

צפו: צמד לפורטוגלי מול אקס מכבי ת״א בשער בדרך ל-1:2 של אל נאסר על אל פייחה

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   01.11.25 - 22:43
Getting your Trinity Audio player ready...

לא מפסיק. כריסטיאנו רונאלדו ממשיך לכבוש, לנפץ שיאים ובעיקר לעשות צעדים קטנים אך עקביים לעבר המטרה הגדולה - 1,000 שערים בקריירה. הערב (שׁבת), הוא הוסיף שני כיבושים חשובים בדרך ליעד.

רונאלדו עלה ב-11 של אל נאסר במשחק הליגה הסעודית נגד אל פייחה, אך פתיחת המשחק דווקא לא בישרה טובות, כשבדקה ה-13, ג׳ייסון רמסיירו העלה את האורחת ל-0:1. היתרון לא החזיק זמן רב, כאשר הפנומן הפורטוגלי כבש מקרוב את השוויון בדקה ה-37 אחרי בישול של קינגסלי קומאן. אך הרגע הגדול הגיע מאוחר יותר, הרבה יותר מאוחר.

בדקה ה-90+14, רונאלדו ניגש לבעוט פנדל ושלח פצצה אל הרשת של אקס מכבי תל אביב, אורלנדו מוסקרה, שגם קבעה את תוצאת המשחק - 1:2 לאל נאסר, ששומרת על המקום הראשון בטבלת הליגה הסעודית עם מאזן מושלם של 7 ניצחונות ב-7 מחזורים.

רונאלדו, כאמור, רשם ציון דרך נוסף, כאשר הגיע ללא פחות מ-952 שערים בקריירה - בקבוצותיו השונות ובנבחרת פורטוגל.