"מכפיל כוח": בהפועל ירושלים סיכמו ניצחון שני

האדומים קיבלו חזרה חלק מהכוכבים נגד ר"ג, וגם: מועד החזרה של קרינגטון

נועה פופלינגר
נועה פופלינגר   15.09.25 - 00:46
Getting your Trinity Audio player ready...

הפועל ירושלים התקרבה להעפלה לרבע גמר גביע ווינר סל, אחרי ניצחון 65:97 אתמול (ראשון) בפיס ארנה על מכבי רמת גן, ניצחון שהעלה אותה למאזן 0:2 בבית א'.

בעקבות הניצחון של מכבי ראשון לציון במשחק המקביל על הפועל באר שבע/דימונה, האדומים מהבירה עדיין לא הבטיחו את מקומם בשלב שמונה האחרונות, שכן בסיטואציה הנוכחית יכולות שלוש קבוצות לסיים במאזן 1:2 - ובמקרה כזה הפרש הסלים יקבע את הדירוג הסופי.

בקבוצה של יונתן אלון בלטו בין היתר ג'סטין סמית' עם 27 נקודות, רועי הובר עם 11, אנתוני לאמב עם 10 וג'ארד הארפר הוסיף 8 נקודות (ו-9 אסיסטים) ביום הולדתו.

הארפר חזר מהיעדרות קצרה בשל פציעת קרסול, כשגם נמרוד לוי ויובל זוסמן שבו, וקיבלו דקות אחרי מספר ימי חופשה אחרי המסע עם הנבחרת. קאדין קרינגטון קיבל עוד מספר ימי מנוחה ויחזור בקרוב לשתף פעולה עם האדומים.

יונתן אלון סיכם ניצחון שני דומיננטי: ״יש לנו מטרות מקצועיות ברורות ואנחנו משתדלים לעמוד בהן, יש לנו משימות עד המשחק הראשון בליגה ובאירופה. אנחנו מנתחים ולומדים את המשחקים האלו. רוצים לגבש את הזהות שלנו, צריך להראות עקביות. אפשר ללמוד מהערב כי היו דברים טובים, בהתקפה היה קצת קל יותר היום״.

על ההמשכיות של רוב הקבוצה סיפר המאמן: ״זה מכפיל כח לחלוטין. אך מה שקרה עד עכשיו בפתיחת העונה זה שלא הייתה המשכיות. גם ג'ראד, גם קאדין, גם זוסמן וגם נמרוד לוי, הצטרפו רק השבוע אבל זה לגמרי נתן לאחרים זמן להיכנס לעניינים״. לקבוצה אין יותר מדי זמן לנוח כשכבר ברביעי תגיע למשחק מול הפועל ב״ש דימונה.