תגיות: בן שרף
בדיוק בזמן. בן שרף הצטיין אמש (שבת) עם 20 נקודות ו-7 אסיסטים ב-84:93 של אולם על אלבה ברלין שהעלה את הקבוצה של הישראלי לחצי גמר הליגה הגרמנית והשלים סוויפ על קבוצת היורוליג, מה שהוביל למחמאות.
תומאס סטול, הבעלים והמנג'ר של אולם, טען בסיום ש"המשחק הזה מראה שהוא צריך להיבחר בלוטרי. אי אפשר להשוות שחקן ששיחק 65 משחקים מול בוגרים לשחקן מכללות ששיחק 35 משחקים נגד ספורטאים צעירים אחרים. הוא היה דומיננטי בכל משחק מול פליטי NBA, שחקני מכללות בכירים ושחקנים שנבחרו בדראפט".
שרף, אגב, קלע ב-18 מ-19 מהקו בשלושת המשחקים בסדרה, כולל 11 מ-12 מהעונשין במשחק המכריע. "הוא צריך להיבחר בסיבוב הראשון", נכתב ב-Draft Digest. "משחקים חזקים בדיוק בזמן". אולם תפגוש את המנצחת בסדרה בין בראונשוויג לוורצבורג, כשהן ב-1:1. באיירן מינכן תפגוש בסבירות גבוהה את היילדברג (שמובילה 0:2 על חמניץ) בסדרה המקבילה, כשיהיה לאולם יתרון ביתיות בחצי הגמר.