שובר שיאים: טירוף ברצלונה וטראוויס סקוט

המועדון השיק חולצה מיוחדת לקלאסיקו, שנמכרה בזמן שיא למרות המחיר

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   02.05.25 - 12:04
Getting your Trinity Audio player ready...
הטירוף סביב ברצלונה של האנזי פליק מביא איתו באופן טבעי גם הצלחה מחוץ למגרש והבוקר (שישי), אחרי שהמועדון הודיע על החולצה המיוחדת שתלבש הקבוצה בקלאסיקו נגד ריאל מדריד ב-11 במאי, היא אזלה מהר מאוד מהחנויות.

כידוע, כחלק מהסכם החסות עם ספוטיפיי, הקבוצה מבצעת שיתופי פעולה עם מוזיקאים, והפעם היא הציגה אחד חדש עם הראפר האמריקאי טראוויס סקוט, ששמו יופיע על חזית החולצה במשחק. 

החולצה הושקה בארבע גרסאות, גברים ונשים, במהדורה מוגבלת של 1,899 יחידות במחיר של 399.99 יורו ובגרסה חתומה במחיר של 2,999.99 יורו, ותוך קצת יותר מחצי שעה כבר לא ניתן היה להזמין אותן באף מידה באף אחת מהגרסאות, שיא חדש על פי מונדו דפורטיבו.

מדובר בשיתוף פעולה שישי בין המועדון לבין ספוטיפיי, נותנת החסות, לאחר הופעות קודמות של דרייק, רוסליה, הרולינג סטונס, קרול ג'י וקולדפליי על החולצה, ונותר רק לראות אם טראוויס סקוט יביא לחבורה של פליק את המזל, דבר שעד כה עשו רק רוסליה וקולדפליי.