זה הסכום שרוצה יואב כץ על הפועל חיפה

סופה של תקופה: הבעלים, שהודיע כי יקח צעד אחורה בתום העונה הנוכחית, הציב תג מחיר על הקבוצה בתקווה למצוא רוכש

הדר יעקבי
הדר יעקבי   19.05.25 - 08:05
Getting your Trinity Audio player ready...
הפועל חיפה מתחילה לחשוב על היום שאחרי. כזכור, אתמול (ראשון) שיגר יואב כץ מכתב להתאחדות ולמנהלת הליגות בו ציין כי איננו מעוניין להמשיך ולהשקיע כספים בהפועל חיפה החל מהעונה הבאה. 

הבעלים התחייב לשאת בחובות השייכים לו עד לתום העונה הנוכחית, כלומר עד לסוף החודש הקרוב, כשלאחר מכן הוא יקח צעד אחורה ועל הניהול יופקד איתי רק, מנכ״ל המועדון, יחד עם עו״ד יובל שדמי.

באם לא יצליחו למצוא רוכש, תקציב המועדון למעשה יתבסס אך ורק על הכנסות טבעיות כמו מכירות כרטיסים, מנויים ושחקנים, אך הכוונה היא כן למכור את המועדון כשמקווים לקבל פניות רלוונטיות כעת עם פרסום הדברים.

יואב כץ, שחש מיצוי מניהול המועדון, מעוניין להעביר את הקבוצה לבעלים חדשים כשתג המחיר אותו הציב על המועדון עומד על כ-2 מיליון דולר. האדומים מהכרמל בדרכם לקיץ מעניין מאוד.