זה הכל? הסכום המפתיע שירוויח קארסן אדווארדס בבולוניה

מלך הסלים של היורוליג בעונה החולפת ואחד השחקנים המבוקשים באירופה, עבר מבאיירן מינכן לאלופה האיטלקית. פרטי החוזה בפנים

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   11.07.25 - 21:51
Getting your Trinity Audio player ready...

לאחר ששוחרר בחינם מבאיירן מינכן, מלך הסלים של היורוליג, קארסן אדווארדס, עבר רשמית היום (שישי) לאלופת איטליה, וירטוס בולוניה. הגארד, שהיה מועמד למספר קבוצות בליגה הבכירה ביבשת, ביניהן מכבי תל אביב, חתם על חוזה לעונה אחת בסכום מפתיע, שמעלה תהייה.

על פי דיווח ב'ספורטאנדו', אדווארדס צפוי להרוויח 1.3 מיליון דולר בלבד לעונה הקרובה, כשבסיומה יהפוך שוב לשחקן חופשי. כזכור, אדוורדס היה מהשחקנים הבולטים ביורוליג בשנה שעברה עם 20.4 נקודות ו-3.3 אסיסטים למשחק לקבוצה שהגיעה לפליי-אין. הוא אף נבחר לחמישיית היורוליג הראשונה.. כעת הוא מגיע לבולוניה, אשתקד אחת הקבוצות החלשות ביותר במפעל.

בין הקבוצות שחשקו בו, הייתה גם פריז באסקט, שעל פי הדיווחים הייתה הקרובה ביותר לצרפו, אך נראה שהחתימה לעונה אחת בלבד הייתה זו שהכריעה את הכף בבחירתו ללכת לארץ המגף.