נחשף: ההצעה על קנגווה שהפועל ב"ש דחתה

בגלל חצי מיליון יורו, בבירת הנגב בחרו שלא למכור את הכוכב. זו הקבוצה שחיזרה

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   25.09.25 - 13:25
Getting your Trinity Audio player ready...

כמעט כל החלונות ברחבי העולם כבר נסגרו, ונראה כי הפועל באר שבע הצליחה לשמור על הנכסים החשובים שלה קינגס קנגווה ולוקאס ונטורה, למרות החיזורים הרבים.

עם זאת, ברוסיה מדווחים כי לפני סגירת החלון במדינה, רובין קאזאן "סימנה לעצמה כמטרה" את קנגווה ורצתה לצרף אותו, לאחר שמאמן הקבוצה לא היה מרוצה מהקישור שלו ואף התבטא בנושא. 

הכוורת של הקבוצה הרוסית פעלה על מנת לסגור את העסקה, אך תג המחיר שמחזיקת הגביע הציבה לו, שלושה מיליון יורו, הפיל את העסקה בסופו של דבר.

עוד צוין כי קאזאן הייתה מוכנה לשלם 2.5 מיליון יורו פלוס בונוסים בהמשך, אך בבירת הנגב לא היו מוכנים להתפשר על ה-500 אלף יורו הנוספים.

נכתב גם כי הזמבי מוכר לכדורגל הרוסי מימיו בארסנל טולה, והעובדה כי אחיו משחק במדינה גם כן תרמה לרצון של קאזאן לנסות לצרפו, אך כאמור בסופו של דבר הוא נשאר בב"ש.