עם שכר משודרג: אלייז'ה בראיינט יחתום על חוזה חדש

קצת אחרי התצוגה מול הכוכב האדום ורגע לפני המפגש אצל פנאתינייקוס, הכוכב של הפועל תל אביב ישאר באדום עד 2029 ויהנה משכר משודרג. כל הפרטים על העסקה החדשה בפנים

נועה פופלינגר
נועה פופלינגר   18.12.25 - 17:13
Getting your Trinity Audio player ready...
העסקה נסגרה: הפועל תל אביב הפכה את עצמה במהירות לאחת הקבוצות החזקות באירופה - וכעת האדומים עובדים במרץ על מנת לשמור על הכוכבים שלהם. כפי שפורסם בערוץ הספורט, אלייז'ה בראיינט הגיע לסיכום על חוזה חדש בקבוצה, במה שישאיר אותו באדום עד לסיום עונת 2028/2029.

חוזהו הנוכחי של בראיינט היה אמור להסתיים ב-2027/2028, ובמסגרתו הוא הרוויח כ-2.8 מיליון דולר כאשר בקיץ הקרוב הוא החזיק באופציית יציאה. כעת, הוא צפוי לקבל שדרוג שכר משמעותי, כשסעיף היציאה שלו הוסר.

בראיינט הפך העונה לאחד המועמדים הבולטים לתואר ה-MVP של היורוליג, לאחר שהגיע הקיץ מאנדולו אפס. עם 15.4 נקודות (56.3% ל-2, 40.6% ל-3, 93.0% מהקו) לצד 6.1 ריבאונדים ו-3.2 אסיסטים הוא הפך לאחד מבעלי הבית בהפועל, ולאחת הסיבות העיקריות לפתיחת העונה המדהימה של האדומים.