הון עתק: עלות האבטחה באשדוד - בית"ר

הקבוצה מעיר הנמל הודיעה על הסכום ועל כמות הכרטיסים הזמינה למשחק בראשון

תומר לוי
תומר לוי   22.01.26 - 22:40
Getting your Trinity Audio player ready...
(ברני ארדוב)
(ברני ארדוב)
מ.ס. אשדוד הודיעה היום (חמישי) על כך שהקבוצה קיבלה את האישור הרשמי לאירוח המשחק מול בית"ר ירושלים באצטדיון הי"א, והודיעה כי כל הדרישות בוצעו. תכולת האצטדיון תעמוד על 5,000 מקומות, כאשר כל תכולת יציע הכבוד נמכרה לחברת הכרטיסים לאן שאחראית על מכירת הכרטיסים אליו.

מחצית מהכרטיסים מיועדים לאוהדי בית"ר ירושלים, כ-2,500, כאשר הוצאות האבטחה החריגות יעמדו על סך של כ-600 אלף ש"ח, סכום שימומן במחציתו ע"י עיריית אשדוד. המדינה תהיה אחראית לעלות השוטרים שיוצבו במשחק.

האישור להמשך היערכות הכוחות למשחק ניתן לאחר שהוצגו בפני מפקד המחוז, על ידי כלל הגורמים הרלוונטיים, כלל היבטי הביטחון והבטיחות, בהתאם לתנאים המוקדמים ודרישות המשטרה לקיומו התקין והבטוח של האירוע.

מטעם המשטרה נמסר: "מרחב לכיש ותחנת אשדוד ימשיכו בהכנות הנדרשות לקיום המשחק המתוכנן באצטדיון י״א באשדוד, במטרה להבטיח את שלומם וביטחונם של הציבור וקהל האוהדים ובדגש מיוחד כי המשטרה לא תאפשר כניסת אוהדים לתוך תחומי מעגלי הבידוק ללא כרטיס  וכי לא תותר עלייה לגגות בניינים סמוכים המהווים סכנה ממשית".