היה מועמד לב"ש ב-2023 וחתם בבונדסליגה

פספוס? פיליפ אוטלה קרע רשתות בשווייץ ועבר תמורת מיליון יורו בהשאלה להמבורג

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   03.02.26 - 14:20

תגיות: פיליפ אוטלה

Getting your Trinity Audio player ready...
חלון העברות של ישראל עוד נמצא בעיצומו כשבאירופה הוא נסגר אמש (שני). אם נלך 3 שנים לאחור, שחקן בשם פיליפ אוטלה, קשר התקפי של UTA ארד מהליגה הרומנית הבכירה, היה מועמד להפועל באר שבע בחלון החורף של 2023.

מי שלבסוף שמה עליו את היד היא קלוז', שם כבש 18 שערים ב-345 הופעות ואז עבר לאל וונדה מאיחוד האמירויות, ולא ממש הרשים. מי ששמה עליו את היד די באופן מפתיע היא באזל - ולמרות העונה הפחות טובה שלה, אוטלה הרשים עם תשעה שערים וארעה בישולים. לא רע.


היכולת הטובה שלו הגיע עד הבונדסליגה, והמבורג החליטה להשאליו בתמורה למיליון יורו שיעברו לקבוצתו השווייצרית, כשהוא הוצג אתמול אצל העולה החדשה. 

אגב, השאלתו מגיעה בעקבות לכתו של כנף ימין אחר של המבורג - אמיר סהיטי, שהגיע למכבי תל אביב אחרי שמיעט לקבל קרדיט בקבוצה שעלתה העונה מהליגה השניה.