מפתיע: המועדון אליו טיבו קורטואה הצטרף כמשקיע

השוער הבלגי חבר לנובאק ג'וקוביץ', פליפה מאסה וקווין מגנוסן, ורכש מניות בקבוצה מהליגה הצרפתית השנייה

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   19.02.26 - 15:11

תגיות: לה מאן

Getting your Trinity Audio player ready...
(Photo by Pressinphoto/Icon Sport via Getty Images)
(Photo by Pressinphoto/Icon Sport via Getty Images)

שותף חדש. שישה חודשים אחרי שקרן ההשקעות אאוטפילד נכנסה כמשקיעה במועדון לה מאן, מהליגה הצרפתית השנייה, היום (חמישי) היא הפכה לבעלת השליטה המרכזית במועדון - אך גם מישהו אחר, מוכר מאוד, הצטרף.

קרן אאוטפילד כאמור היא אחת המשקיעות, כשבמועדון נמצאים עוד משקיעים מוכרים מעולם הספורט כמו נובאק ג'וקוביץ', פליפה מאסה וקווין מגנוסן.

 

כאמור, מי שעוד הצטרף למועדון הוא לא אחר מאשר שוער ריאל מדריד הבלגי טיבו קורטואה, באמצעות חברת ההשקעות שלו - NxtPlay, אותה הקים. אגב, הוא לא שחקן ריאל מדריד היחיד שרכש מניות במועדון, כשקיליאן אמבפה, ו-ויניסיוס ג'וניור עשו זאת גם כן.

בעוד שצפויים שינויים פנימיים, הבעלים החדשים של המועדון מתכננים לרכוש מהעירייה מרכז אימונים במטרה לבצע בו שיפורים, ומקווים להשיק מחדש את אקדמיית הנוער בתחילת העונה הבאה.

 

המטרה המוצהרת של המועדון היא לעלות לליגה הבכירה, כשהם נמצאים במקום החמישי בטבלה - נכון לכתיבת שורות אלו - במרחק נקודה מהמקום השני.