Free cookie consent management tool by TermsFeed

"טיאגו סילבה אגדה, סיפור הסינדרלה נמשך"

צפו. טירוף בברזיל אחרי ההעפלה של פלומיננסה לחצי הגמר: "זה לא חלום"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   05.07.25 - 00:52
Getting your Trinity Audio player ready...

מי ראה את זה מגיע בתחילת הטורניר? מסע הקסם של פלומיננסה נמשך הערב (שישי) עם ניצחון 1:2 על אל הילאל בדרך להעפלה מדהימה לחצי גמר מונדיאל המועדונים. הרקולס נכנס כמחליף והכריע את ההתמודדות מול סימונה אינזאגי בדקה ה-70. 

טיאגו סילבה, שחגג עם קבוצתו והאוהדים, אמר בסיום: "לא קל להגיע לשלב הזה, אבל אנחנו כאן. איך אני משחק ברמה הזו בגיל 40? אני חזק מנטלית". כשנשאל מי הוא רוצה שינצח ברבע הגמר המקביל, הבלם הביע תמיכה באקסית: "כמובן שאני בעד צ'לסי נגד פלמיירס". 

ב'TNT ברזיל' חגגו: "גבירותיי ורבותיי, פלומיננסה בין ארבע האחרונות של מונדיאל המועדונים. זה לא חלום". עוד נכתב בברזיל: "טיאגו סילבה אגדה של המשחק. מסע הקסם נמשך. החבורה של רנאטו גאושו לא מפסיקה להדהים את העולם". 

גאושו הריע: "אני מבקש מהאוהדים שלנו ללבוש את החולצות של פלומיננסה בכל ברזיל. כשאתם הולכים לים, לקניות או לטיול עם הכלב שלכם. כולם צריכים להיות גאים מאוד במה שהקבוצה שלנו עושה פה".

מרסלו, אגדת פלומיננסה וריאל מדריד, כבר חושב צעד אחד קדימה: "וואו אם פלומיננסה תשחק נגד ריאל בגמר... המשחק הזה פשוט לא יוכל להיגמר...".