"פאלמר כבר אגדת צ'לסי. הווינריות חזרה"

באנגליה הריעו לבלוז שחגגו מול פ.ס.ז' בגמר: "לא מפחדים מהגדולות"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   13.07.25 - 23:42
Getting your Trinity Audio player ready...

רוקדים לצלילי הבלוז. צ'לסי הפכה לאלופת העולם למועדונים תודות ל-0:3 נהדר מול פריז סן ז'רמן בגמר. כבר במחצית הראשונה היא היממה את אלופת אירופה עם שלושה שערים גדולים.

קול פאלמר, שכיכב עם צמד ובישול ואף נבחר למצטיין הטורניר, זכה למחמאות בתקשורת האנגלית: "הוא כבר אגדה כחולה. מדהים שצ'לסי קנתה אותו רק ב-42.5 מיליון פאונד ממנצ'סטר סיטי, זו גניבה במחירים של היום". 

פאלמר הוא השחקן השלישי בלבד של צ'לסי במאה ה-21 עם צמד במשחק גמר, אחרי דידייה דרוגבה (פעמיים) ואדן הזאר. "כולם פקפקנו בנו לפני המשחק, אבל אנחנו קבוצה נהדרת", אמר הכוכב בסיום. "אני אוהב גמרים וזה היה די טוב. אנחנו בונים משהו מיוחד, קבוצה צעירה, כל אחד נותן את חלקו ואנחנו הולכים בכיוון נכון".

ב-BBC כתבו: "צ'לסי בנתה את עצמה היטב עד שהיא הגיעה לכאן. לקראת סוף עונת הפרמייר ליג היא התחזקה בהגנה ובטורניר הזה היא הציגה הופעות דומיננטיות ונהנתה מההחתמות הנהדרות שלה". 

עוד נכתב: "זאת המורשת של צ'לסי, היא לא מפחדת ממועדונים וקבוצות גדולות. במשך שנים היה לה מנטליות של ווינרים - והיא חוזרת ובגדול למועדון הזה". גם שחקנה של ניו יורק ניקס (ואוהד צ'לסי) ג'וש הארט פרגן לפאלמר ברשתות.