טאלב טוואטחה מונה לעוזר המאמן בכפר קאסם

פחות משנה מאז שפרש, שחקן העבר יעבוד תחת האדיה בתפקיד מקצועי ראשון

יגאל גולדשטיין
יגאל גולדשטיין   12.06.25 - 10:42
Getting your Trinity Audio player ready...
עוזר המאמן החדש של כפר קאסם. טוואטחה
עוזר המאמן החדש של כפר קאסם. טוואטחה
אחרי שהודיעה רשמית על פרישה בנובמבר האחרון, טאלב טוואטחה בדרכו לתפקיד מקצועי ראשון מחוץ לדשא. שחקן העבר מונה לעוזר המאמן של אדהם האדיה במ.ס. כפר קאסם.

טוואטחה אמר לערוץ הספורט: "שמח לחתום מועדון כמו מ.ס. כפר קאסם. אני מגיע כדי לתת מהניסיון שלי ולתרום, אך גם ללמוד. כפר קאסם זה מועדון מצוין ומהבכירים בליגה הלאומית, שגם השביח לא מעט שחקנים לליגת העל". 

"בטוח שנעשה עונה טובה", הוא סיכם, "זאת התחלה לפרק חדש בכדורגל, בעזרת השם הניסיון והידע שצברתי במשך 20 שנה בכדורגל יקח אותי למקומות גבוהים גם כמאמן. מודה למועדון על האמון".

במהלך הקריירה שלו זכה המגן בעוד שתי אליפויות עם הירוקים, ובגביע המדינה. ברשימת התארים שלו אפשר למצוא גם אליפות עם לודוגרץ וזכייה בגביע עם איינטרכט פרנקפורט. טוואטחה רשם בסך הכל 30 הופעות במדי הקבוצה מהבונדסליגה.