"שם את רומא בצד": בהולנד מחכים לגלוך

בתקשורת משוכנעים שהישראלי יחתום באייאקס, ואן לוון החמיא בראיון

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   22.07.25 - 07:46
Getting your Trinity Audio player ready...
אוסקר גלוך קרוב מאוד לחתימה באייאקס, כך על פי כל הדיווחים וכאשר בתקשורת המקומית משוכנעים שלמרות הדיווחים על ניסיון מחטף של רומא, הישראלי יגיע למועדון הפאר ההולנדי. ב'טלחרף' נכתב: "הוא שם את רומא בצד ומדבר בגאווה על אייאקס. הוא ואנשיו מעדיפים את המועדון מאמסטרדם".


מי שדיבר על גלוך הוא פטריק ואן לוון שכמובן מכיר אותו מימיו במכבי תל אביב, ולפחות מבחינתו אין ספק מה הוא היעד המתאים ביותר עבור גלוך: "האופי שלו וגם הכדורגל שהוא משחק מתאימים לאייאקס". עוד החמיא המאמן: "הוא שחקן מלא בתשוקה עם מנטליות מנצחת. כאשר משהו לא עובד לו, הוא הופך להיות אגרסיבי יותר. הוא עושה הכל כדי להשתפר ותמיד עובד על עצמו".

ההתרגשות בתקשורת ההולנדית מהגעתו של גלוך גדולה והוא תופס את הכותרות הראשיות באתרים הגדולים כאשר הישראלי נחשב לרכש הגדול של אייאקס בחלון ההעברות הנוכחי. על פי ההערכות בהולנד ישנה כבר הסכמה מלאה מול רד בול זלצבורג וגלוך בסופו של דבר יחתום על חוזה עד 2030.