תגיות: ניימיכן
אירוע לא שגרתי קרה אמש (שישי) בהולנד. בשעות הלילה המאוחרות, שני פורצים הצליחו להיכנס לחנות הרשמית של ניימיכן, קבוצתו של צ'ארון שרי בין היתר, וגנבו מוצרים בשווי אלפי יורו, אך הדרך שעשו זאת, היא ביזארית ביותר.
שני הגנבים חפרו בור עמוק מתחת לגדר האצטדיון ונכנסו אליו, ובכך הצליחו להיכנס לתוך החנות. לפי מנכ"ל המועדון, ווילקו ואן שייק, נגנבו מוצרים כמו גרביים מכנסיים צעיפים ועוד, בשווי של יותר מ-15,000 יורו, ובין היתר כ-250 חולצות מיוחדות, שעדיין לא הושקו באופן רשמי. "אנחנו מאוכזים מאוד בשביל כל מי שלקח חלק בפרויקט החולצות, זה עצוב מאוד".
ואן שייק המשיך: "יש לנו צילומי וידאו של הפריצה. אנחנו יודעים בדיוק מי עשו את זה והמשטרה מטפלת בכך. אני מקווה שנמצא את כל 'השלל' שנגנב מאיתנו. אני לא יכול להגיד אם אלו אנשים שמוכרים לנו כמועדון או למשטרה, אבל אנחנו יודעים היכן נמצא אותם".