קאשיוס ווינסטון בספק למשחק מול ברוקלין

גארד הפועל ירושלים, שלא השתתף מול המבורג, עדיין פצוע. למרות זאת, במועדון מרוצים מההגנה במחצית השנייה מול הגרמנים. צפי ל-10,000 אוהדים בארה"ב

נועה פופלינגר
נועה פופלינגר   01.10.25 - 07:21
Getting your Trinity Audio player ready...
(דני מרון)
(דני מרון)

כזכור, הפועל ירושלים פתחה את המסע לעבר היורוליג אמש (שלישי) ב- 85:100 על המבורג במסגרת היורוקאפ. קאדין קרינגטון, הצטיין והוביל את רשימת הקלעים עם 19, בעוד אוסטין וויילי הרשים עם דאבל דאבל של 14 נק' ו-11 ריבאונדים.

לאחר שפתחו את העונה בישראל עם 6 ניצחונות ב-6 משחקים, כולל שניים על מכבי ת"א, החניכים של יונתן אלון רצו להמשיך במומנטום וזה בדיוק מה שקרה. קאשיוס ווינסטון המשיך להיעדר ונמצא בספק למשחק מול ברוקלין, כשגם דימה סקפינצב לא התאמן ביומיים האחרונים, ונמצא בסימן שאלה. למרות זאת, החבורה של יונתן אלון הסתדרה בלעדיהם אמש, עם ערב התקפי נהדר נוסף.

במועדון היו מרוצים מהצד ההגנתי במחצית השנייה, כשספגו 35 נקודות בלבד. להבדיל מהמחצית ההתקפית הטובה הראשונה של המבורג שבה היא קלעה 50 נקודות.

אוסטין וויילי סיכם את המשחק: "המבורג קבוצה חזקה שאוהבת לרוץ, הם לקחו הרבה ריבאונדים בהתקפה, אבל המאמן דיבר איתנו  על זה במחצית ושיפרנו את זה".

על היכולת שלו (סיים עם דאבל דאבל): "אני תמיד מנסה לעזור לקבוצה שלי, בעיקר בריבאונדים, עשיתי עבודה בסדר ונמשיך קדימה. הייתה לנו הכנה נהדרת, יש לנו חבר'ה מנוסים ואנחנו יודעים מה אנחנו יכולים להביא, אנחנו מוכנים.

מאמן הקבוצה, יונתן אלון, אמר על המשחק: "במחצית השנייה עשינו עבודה טובה, בראשונה נתנו להם לקחת הרבה ריבאונדים ועשינו עבירות זולות. אנחנו צריכים לשחק כמו מקצוענים. הם נתנו את הטון במחצית הראשונה ואנחנו הצלחנו להפחית את זה במחצית השנייה.

אני לא מדבר על זה הרבה, אבל האוהדים שלנו בבית מתגעגעים אלינו ואנחנו אליהם,. קשה לנו בלי יתרון הביתיות, כל מה שאנחנו עושים הוא קודם כל בשבילם".

אחרי המשחק, בקבוצה עלו על המטוס הפרטי של הבעלים מתן אדלסון לניו יורק עם סיום המשחק מול המבורג - לקראת המפגש מול הברוקלין נטס.

 הצפי למשחק הראווה בארה"ב עומד על כ-10,000 אוהדים, כשאלפים יגיעו מהקהילה היהודית. בנוסף, מתוכננת בימים הקרובים ארוחת ערב עם הקבוצה, הנהלת הברוקלין נטס, בן שרף ודני וולף בעיר הגדולה.