מועד הבכורה של לורנזו בראון בהפועל ירושלים

הקבוצה מעודדת מה-73:94 על רוסטוק. זוסמן: "יש כישרון התקפי יוצא דופן"

נועה פופלינגר
נועה פופלינגר   30.09.26 - 06:21
Getting your Trinity Audio player ready...
Getty
Getty
אחרי שעלתה לרבע גמר גביע ווינר סל בזירה המקומית, הפועל ירושלים פתחה אמש (שלישי) את עונת היורוקאפ החדשה ברגל ימין, עם ניצחון "בית" קליל על רוסטוק - 73:94 בבלגרד. החבורה מהבירה השתלטה על המשחק מהפתיחה, ניצחה בכל ארבעת הרבעים והגדילה את יתרונה בהדרגה עד ל־24 בשיא – כשהיא מסמנת וי אירופי ראשון ב־2026/27. 

חניכיו של סשה אוברדוביץ', שעלו למאזן 0:1 בבית א' של המפעל, ישובו כעת ארצה לקראת שלב ארבע האחרונות של טורניר ההכנה הרשמי של ליגת ווינר סל - שבו יפגשו ביום ראשון הקרוב את הדאבליסטית מכבי תל אביב בהיכל הטוטו חולון.
קני לופטון ג'וניור המשיך לבלוט עם 22 נקודות ועשרה ריבאונדים. ג'יילן סמית' הוסיף 20, שייק מילטון 14, דיוויד רודי, יובל זוסמן ודבונטה קייקוק קלעו 9 כל אחד. 

יובל זוסמן סיכם: ״הכי חשוב שניצחנו. שמח שהתחלנו ברגל ימין ואנחנו במבט קדימה למשחק ביום ראשון מול מכבי. למרות שהייתה תוצאה טובה, יש המון דברים לשפר. זה המשחק הראשון שלנו ואני מאמין שעם הזמן נהיה טובים יותר. הגענו אגרסיביים. יש כישרון התקפי יוצא דופן. נצטרך להדק דברים בהגנה ונהיה טובים יותר".

מי שלא נרשם להתמודדות אמש היה לורנזו בראון. בבירה סיפרו על כך שהרכז השתתף בשני אימונים מלאים בלבד. אוברדוביץ' דיבר על כך שבראון עתיד לראות פרקט במשחק היורוקאפ הבא, מול צדביטה אולימפיה בשלישי, ואולי אפילו בקלאסיקו בראשון מול האקסית מכבי ת"א.