תגיות: מוקדמות מונדיאל 2026 אירופה
בעוד מוקדמות המונדיאל באירופה בעיצומן, בדרום אמריקה הבית שכולל את כל המדינות היבשת הסתיים היום ונקבעו סופית העולות מהיבשת הלטינית.
בעצם מה שנקבע הלילה הוא העפלתה של אורוגוואי, שסיימה ב-0:0 עם צ'ילה, וכן הגעתה של בוליביה לפלייאוף אחרי 0:1 על ברזיל הגדולה (מפנדל של מיגליטו).
מי שנותרו מאוכזבים הם שחקני נבחרת ונצואלה, שהפסידו 6:3 לקולומביה, נותרו בחוץ ופספסו הזדמנות לנסות ולהעפיל למונדיאל הראשון שלהם אי פעם. אגב, לואיס סוארס, הרכש החדש של ספורטניג, כיכב עם רביעייה מול הנבחרת של אקס בית"ר ירושלים ז'וסואה מחיאס.
בנוסף, ארגנטינה ללא ליאו מסי הפסידה בחוץ 1:0 לאקוואדור שסיימה שניה לפני ברזיל משער של אנר ולנסיה בפנדל (45+13) ופראגוואי שהפעילה מוקדם יותר השבוע גברה 0:1 על פרו.
Heartbreak for Venezuela as they come up just short of qualifying for the World Cup 💔 pic.twitter.com/28m0xmBvlb— ESPN FC (@ESPNFC) September 10, 2025
Heartbreak for Venezuela as they come up just short of qualifying for the World Cup 💔 pic.twitter.com/28m0xmBvlb