תגיות: הנבחרת הצעירה של ישראל, עילאי פיינגולד
סופה של הסאגה? אחרי שהורחק מהנבחרת הצעירה בעקבות אי התייצבותו לקראת משחק הידידות מול בולגריה, מגן ניו אינגלנד רבולושן עילאי פיינגולד מתנצל. המגן פרסם "סטורי" ברשת האינסטגרם ובו כתב: "טעיתי בהחלטה לא לכבד את הזימון לנבחרת הצעירה במשחק הידידות הקרוב, ואני מצטער על כך".
פיינגולד כתב: "נבחרות ישראל הן חלק כל כך משמעותי בהתפתחות שלי כשחקן וכאדם. סגנות אליפות אירופה לנוער, מדליית ארד במונדיאליטו, אולימפיאדה, משחקים בנבחרת הצעירה ובנבחרת הבוגרת. ללבוש את מדי הנבחרת בכל גיל, בכל משחק זו זכות אדירה עבורי ועבור כל שחקן. זה לעולם לא ישתנה".
"טעיתי בהחלטה לא לכבד את הזימון לנבחרת הצעירה למשחק הידידות הקרוב, ואני מצטער על כך. זכיתי ליחס הוגן, תמיד הבינו את הנסיבות ובאו לקראתי ולטובת הקריירה המתפתחת שלי מעבר לים. בימים אלה, אין מבחינתי גאווה גדולה יותר מאשר לייצג את המדינה וללבוש את המדים הלאומיים. אעשה הכל כדי שזה יקרה שוב, כמה שיותר מהר".בנושא אחר ונפרד, אחרי שכבש השבוע שלושה שערים ובישל עוד אחד - פיינגולד נכלל בנבחרת השבוע של ה-MLS.
Matchday 17's Best XI. ⭐️✏️: https://t.co/V4Z6i18pgk pic.twitter.com/I4O4S6apEs— Major League Soccer (@MLS) June 2, 2025
Matchday 17's Best XI. ⭐️✏️: https://t.co/V4Z6i18pgk pic.twitter.com/I4O4S6apEs