תגיות: אסטון וילה, הליגה האנגלית, מנצ'סטר סיטי
הכי דרמטי שיש. מנצ'סטר סיטי השיגה הערב (שלישי) 3 נקודות יקרות מפז במאבק על המקום בליגת האלופות בעונה הבאה, זאת אחרי שער ניצחון של מתיאוש נונש בדקה ה-94 בדרך ל-1:2 על אסטון וילה. כרגע, הסיטיזנס במקום ה-3 בליגה האנגלית.
FULL-TIME | WE FIGHT TIL THE END!!! 😤🩵 2-1 🦁 #ManCity | @okx pic.twitter.com/uIfbT1rCVE— Manchester City (@ManCity) April 22, 2025
FULL-TIME | WE FIGHT TIL THE END!!! 😤🩵 2-1 🦁 #ManCity | @okx pic.twitter.com/uIfbT1rCVE
מנצ'סטר סיטי ידעה לא מעט רגעים קשים העונה, במיוחד בדקות הסיום של משחקיה. החבורה של פפ גווארדיולה, שפותחת כל עונה כפייבוריטית לזכות בכל תואר אפשרי, חוותה משברים גדולים, כולל קאמבקים על חשבונה, הפסדים דרמטיים ומעידות בלתי צפויות בכל מסגרת בה היא שיחקה. אבל הערב היא זכתה ברגע של עדנה.
אחרי 1:1 משערים של ברנרדו סילבה (7) ומרקוס ראשפורד (18, בפנדל), נדמה היה כבר ששתי הקבוצות בדרך להיפרד בתיקו שלא משפר עמדות עבורן במאבק על המקום בליגת האלופות בעונה הבאה. אבל אז הגיע הרגע הגדול של הערב, ואולי של העונה של פפ גווארדיולה וחניכיו.
פריצה אדירה של ז'רמי דוקו באגף שמאל ומסירה לא פחות מרשימה סידרו למתיאוש נונש שער ניצחון בדקה ה-94 - כזה שמעלה את הסיטיזנס לפחות זמנית למקופ ה-3 בליגה האנגלית המוביל לליגת האלופות בעונה הבאה.
כזכור, הפרמיירליג תשלח 5 נציגות לליגה הטובה בעולם בעונה הבאה, אך כעט פפ גווארדיולה וחניכיו עשו צעד משמעותי בדרך לשם, כשהם עם 61 נקודות - 4 יותר מצ'לסי ואסטון וילה שבמקומות ה-6 וה-7 בהתאמה. ה"בלוז" אגב עם משחק חסר.