רקסהאם הבאה? הפרויקט הקטארי בלונדון

אנשי עסקים מהאמירות קנו קבוצה מהליגה השישית והחתימו את אנדי קארול

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   13.07.25 - 11:11
Getting your Trinity Audio player ready...

כסף מניע את העולם, בטח את עולם הכדורגל. פריז סן ז'רמן ומנצ'סטר סיטי הן הדוגמאות הכי טובות לכך, וכעת (ראשון) מדווחים באנגליה על פרויקט מפתיע של משקיעים קטאריים מהליגה השישית.

דגנהאם הלונדונית נרכשה בשבת באופן רשמי בידי מספר אנשי עסקים פרטיים, בשונה מפ.ס.ז' שבבעלות המדינה עצמה, וכבר עכשיו מצאה פנים חדשות בדמות אנדי קארול שקנה מניות מיעוט במועדון וישחק. קארול אמר כי ברצונו לעזוב את בורדו כדי להיות קרוב יותר לילדיו.

חלוץ ליברפול ונבחרת אנגליה לשעבר ישחק בקבוצה בגיל 36, כשהוא אמר ש"הקבוצה במיקום פנטסטי בלונדון. אני מאמין שאוכל לשלב בין הידע שלי בכדורגל כמחזיק מניות וכשחקן, אני רוצה להמשיך לשחק. המטרה הראשונה היא לעלות".

הליגה השישית והליגה החמישית באנגליה אינן מקצועניות לחלוטין, כשהכדורגל המקצועני מתחיל בליגה הרביעית. קארול מגיע בכושר טוב אחרי שהבקיע 11 שערים ב-23 משחקים בליגה הרביעית בספרד.