תגיות: הליגה האנגלית, מנצ'סטר יונייטד
חזרה למסלול הניצחונות. מנצ'סטר יונייטד ניצחה 1:2 הערב (שבת) את צ'לסי, במסגרת המחזור החמישי בליגה האנגלית. זה לא היה המשחק הכי יפה, או עם היכולת הכי טובה, אבל יכול להיות שזה מה שהשדים האדומים צריכים כדי לצאת לדרך חדשה.
פרשן סקיי ספורט האנגלי, ושחקן העבר ג'יימי רדנאפ, החמיא לרובן אמורים: "זה הניצחון הגדול ביותר שלו במנצ'סטר יונייטד - בטח במשחק בית. זה תוצאה ענקית עבורו. זה היה קשה, בטח לאחר ההרחקה של קאסמירו, אבל הם הצליחו לשרוד".
עוד הוסיף רדנאפ: "ברונו פרננדש (שכבש את שערו ה-100 במועדון) היה מדהים, יוצא מגדר הרגיל. הוא סחב את הקבוצה ונראה שהוא הגיע עם מנטליות טובה למשחק. יונייטד חייבת לבנות על היכולת הזו".
בתוך כך, המאמן הפורטוגלי של האדומים, רובן אמורים, דיבר בסיום: "מרגיש באמת טוב, ועכשיו הגיע הזמן ליצור קצת מומנטום. פתחנו את המשחק ממש טוב, מאוד אגרסיביים. אני לא זוכר מהלך ממש טוב שלנו, אבל דחפנו את היריבה בזכות כמה שהיינו אגרסיביים בכדורים הראשונים והשניים".
"הרגשתי את הדחיפות, במיוחד בתחילת המשחק. ההרחקה של קסמירו עזרה לנו. אם אתה זוכר את המחצית הראשונה, היו לנו כל כך הרבה הזדמנויות של שלושה מול אחד, שלושה מול שניים. אנחנו חייבים להיות יותר קטלניים כדי לסגור את המשחק מוקדם יותר. עם ההרחקה של קסמירו, אף פעם אי אפשר לדעת מה יקרה, אז אנחנו צריכים לנצל את ההזדמנות כדי להרוג את המשחק".
🎥-🔴 Ruben Amorim on the importance to build the momentum from now on 🗣️ "Today we won. But let’s forget about it, it’s nice to win, but return to that urgency. We NEED to win the next game.” pic.twitter.com/xh2EjpKjCN— Beyond United (@BeyondUTD1) September 20, 2025
🎥-🔴 Ruben Amorim on the importance to build the momentum from now on 🗣️ "Today we won. But let’s forget about it, it’s nice to win, but return to that urgency. We NEED to win the next game.” pic.twitter.com/xh2EjpKjCN
נמשיך עם קצת נתונים. מבחינת צ'לסי, היא לא ניצחה ב-13 משחקי החוץ האחרונים שלה בפרמיירליג מול מנצ’סטר יונייטד (7 תוצאות תיקו ו-6 הפסדים) - מול אף קבוצה אחרת לא הייתה לה רצף חוץ ארוך יותר ללא ניצחון במפעל. רוברט סאנצ’ס, קיבל את הכרטיס האדום המוקדם ביותר של צ’לסי במשחק פרמייר ליג (דקה חמישית), וזה היה הכרטיס האדום השלישי הכי מוקדם לשוער מתחילת משחק בתולדות המפעל.
כמו כן, קסמירו הפך לשחקן הראשון שכובש וגם מורחק במחצית הראשונה של משחק בליגה האנגלית, מאז עמנואל אדבאיור עבור טוטנהאם נגד ארסנל בנובמבר 2012, והראשון שעושה זאת אי פעם במדי מנצ’סטר יונייטד. שלושה מתוך שבעת שערי הליגה של קאסמירו במנצ’סטר יונייטד הגיעו מול צ’לסי (43%). למעשה, מול אף קבוצה אחרת הוא לא כבש יותר שערים בקריירה האירופית שלו בכל המפעלים (גם 3 מול סביליה ואתלטיק בילבאו).
1 - Casemiro is the first Man Utd player to score and be sent off in the first half of a Premier League match, and the first overall in the competition since Emmanuel Adebayor for Spurs against Arsenal in November 2012. Contrasting. pic.twitter.com/wmWykBzJyf— OptaJoe (@OptaJoe) September 20, 2025
1 - Casemiro is the first Man Utd player to score and be sent off in the first half of a Premier League match, and the first overall in the competition since Emmanuel Adebayor for Spurs against Arsenal in November 2012. Contrasting. pic.twitter.com/wmWykBzJyf