רגילה לאכזב: יונייטד ספגה 3:1 מברנטפורד

טיאגו כיכב עם צמד מול ההגנה החלשה של השדים האדומים. ברונו החמיץ פנדל

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   27.09.25 - 16:27
Getting your Trinity Audio player ready...

מנצ'סטר יונייטד לא עונה. אחת הקבוצות הגדולות של הכדורגל האנגלי ממשיכה לזייף והיום (שבת) הפסידה 3:1 לברנטפורד במערב לונדון במשחק שפתח את המחזור השישי בפרמייר ליג.

בדקה השמינית כדור אדיר על חצי מגרש של ג'ורדן הנדרסון, מצא את טיאגו חופשי לגמרי ברחבה. החלוץ הברזילאי עשה את המוטל עליו ובעט לרשת העליונה. טיאגו השלים צמד בדקה ה-20 אחרי ריבאונד בתוך הרחבה.

יונייטד הצליחה לצאת מההלם שלה בדקה ה-26, כאשר בריאן אמבואו הכניס כדור לרחבה ובנז'מן ששקו הצליח להכניע את מארק פלקן בפעם השלישית וחגג את שער הבכורה שלו במדי השדים האדומים באנגליה. ברונו פרננדס קיבל הזדמנות להשוות בדקה ה-76 אבל הפנדל שלו נעצר אצל פלקן. 

מתיאס יאנסן שעלה מהספסל סגל עניין עם שער נהדר מחוץ לרחבה 5 דקות אחרי הדקה ה-90. יונייטד רושמת הפסד שלישי העונה בליגה ונותרת על 7 נקודות בלבד מ-18 אפשריות. ברנטפורד עוקפת אותה בזכות יחס שערים ועולה למקום ה-11.