האליפות בורחת? "ארסנל נכנעת. זה קל מדי"

מהעצבים של ז'סוס, דרך בזבוזי הזמן ועד המנצחת: "סיטי בעמדה אדירה לתואר"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   19.02.26 - 00:05
Getting your Trinity Audio player ready...
ארסנל מסתבכת. התותחנים של מיקל ארטטה הפייבוריטים הגדולים לאליפות אנגליה, אך איבדו היום (רביעי) 2:0 בדרך ל-2:2 מול וולבס, נועלת הטבלה. כעת היריבה הישירה מנצ'סטר סיטי יכולה להוריד את הפער לשתי נקודות בלבד, כשיש לה משחק חסר מול ניוקאסל. באנגליה, כמו באנגליה, ביקרו את התותחנים שחולמים על אליפות ראשונה מאז 2004.

 "מרוץ האליפות פתוח מתמיד", נטען בסקיי ספורט. "דיוויד ראייה שגה, ארסנל זרקה יתרון לפח". אדם בייט טען ש"ארסנל בזבזה זמן בצורה קיצונית. הם ניהלו את המשחק הזה בצורה רעה ושיחקו על תיקו". הנתונים טוענים אחרת - לפי 365 ואופטה, התותחנים בזבזו 16:24 דקות לעומת 30:25 של וולבס.


"זאת מכה גדולה מאוד. השחקנים של פפ גווארדיולה במרחק שתי נקודות עם משחק חסר, לפני משחק מול ארסנל בבית", המשיכו. "סיום משוגע, ארסנל נכנעת בקלות. ארסנל הייתה צריכה להילחם בשביל מה שהיא השיגה עד עכשיו. היא לא הצליחה להניע את הכדור בצורה מספיק טובה".

עדות לעצבים של ארסנל הגיעה בדקות הסיום, כשגבריאל ז'סוס דחף בבוטות את יאן מוסקרה מוולבס. נאלצו להפריד בין הצדדים. "נראה שאכפת לו לאחר שנגמר המשחק יותר מאשר בכל נקודה אחרת", טענו אוהדים. "האלימות שלו לא לגיטימית בשום צורה".

פול מרסון סיכם: "אם סיטי תנצח בכל משחק, היא תקח אליפות. אי אפשר לשחק בהילוך שני. וולבס הייתה נחושה, כל משחק אמור להיות גמר גביע. צריך לשחק בקצב גבוה. אם ארסנל עושה את זה, אין לוולבס סיכוי. זה היה כדורגל רע ועצלן. הם ויתרו על הכדור, וולבס היו במשחק. זה ערב מאכזב מאוד".