Free cookie consent management tool by TermsFeed

איש וויינרייט על סף סיכום לעונה נוספת בהפועל תל אביב

האדומים ממשיכים לעצב את הסגל לקראת העונה הבאה. הפורוורד של דימיטריס איטודיס החזיק בעניין מקבוצות אחרות ביורוליג, אך צפוי לחתום בקרוב רשמית ולהמשיך במועדון גם ב-25/26

נועה פופלינגר
נועה פופלינגר   01.06.25 - 21:41
Getting your Trinity Audio player ready...
איש וויינרייט, אחד הזרים האהובים בסגל של הפועל ת״א, בדרך לסגור לעונה נוספת במועדון. לערוץ הספורט נודע שהמגעים מול הפורוורד מבשילים לכיוון חיובי ושהשחקן צפוי בקרוב לחתום לעוד עונה כאשר חוזהו הנוכחי מסתיים בקיץ. 

וויינרייט הצטרף בקיץ האחרון למועדון, שיחק ב-20 משחקים בעונה הסדירה, פתח ב-15 מתוכם וקלע 8 נקודות בממוצע לצד 3.7 ריבאונדים למשחק. בפלייאוף עד כה שיחק 5 משחקים בסדרות מול גלבוע גליל והפועל ירושלים. 

וויינרייט (1.97 מ') בן ה-30, בילה את שלוש העונות שקדמו להפועל ת״א בארה"ב וב-2021/22 ו-2022/23 ערך 118 הופעות במדי פיניקס סאנס (כולל פלייאוף). ב-2022/23 ב-60 משחקים העמיד ממוצעים של 4.2 נקודות ו-2.3 ריבאונדים למשחק עם 32.9% מהשלוש. 

בשנה שעברה ערך 11 הופעות בלבד בליגה הטובה בעולם, במדי פיניקס ופורטלנד, ובמקביל גם עלה למספר הופעות בליגת הפיתוח. הוא החזיק בהצעות מקבוצות יורוליג נוספות אך בסופו של דבר החליט להאריך חוזה בהפועל ת״א, אצלה הוא כאמור צפוי להשאר כאשר החתימה צפויה לקרות בקרוב.