Free cookie consent management tool by TermsFeed

"רוצים לשחק, אך ללא פגיעה בספורטיביות"

במכבי התייחסו לסוגיית המשחק ה-3, שלא יתקיים מחר. וגם: מעבר הזרים לצפון

עמרי מנהיים
עמרי מנהיים   14.06.25 - 20:35
Getting your Trinity Audio player ready...
במצב של 1:1 בסדרת גמר הפלייאוף, נחתה על מדינת ישראל המתקפה האיראנית, וגרמה גם לקיום המשחק השלישי והמכריע בין הפועל ירושלים למכבי ת"א, להיכנס לסימן שאלה.

הערב (שבת), יממה לפני מועדו המקורי של המפגש המכריע, בהפועל ירושלים הוציא הודעה רשמית בה נכתב בין היתר: "מקווים שגם היריבה רוצה הכרעה על המגרש, תומכים בקיום משחק 3, בכל מקום או זמן שייקבע".

כעת, מתברר גם הצד של הצהובים בעניין. במכבי ת"א רוצים לקיים את המשחק, אבל מעדיפים לחכות כמה ימים כדי לקבל החלטה, כך שהם יוכלו ליהנות מיתרון הביתיות, הן בקיום המשחק בהיכל מנורה והן מהקהל. אם יוחלט לקיים את ההתמודדות בלי קהל, הצהובים טוענים כי זה יפגע בהם ובספורטיביות בשני אופנים, כאשר כרגע אי אפשר לשחק בהיכל בגלל סיבות ביטחוניות, ואי אפשר לנצל את יתרון הקהל.

כרגע כידוע, פיקוד העורף לא מאשר התקהלות כך שגם לא את קיום המשחק אפילו בלי קהל, כך שבכל אופן המשחק לא יתקיים מחר. "רוצים לשחק, אבל בלי פגיעה בספורטיביות", מסר גורם במכבי ת"א. "הספורטיביות נפגעת בנסיבות כאלו, וכך אנחנו לא יכולים לממש את היתרון שעבדנו עליו כל העונה".

מבחינה מקצועית בינתיים, הצהובים לא מתאמנים, ובעקבות המצב הביטחוני השחקנים הזרים עברו לצפון הארץ.