תגיות: הפועל ירושלים, ליגת ווינר
אחרי שסיימה את העונה עם ביטול סדרת הגמר של ליגת העל, הפועל ירושלים מסתכלת קדימה: האדומים מהבירה הודיעו היום (חמישי) על הישארותו של המאמן יונתן אלון לעונה נוספת.
כזכור, אלון שימש כמנהל המקצועי של ירושלים עד שירד לקווים לקראת סיום העונה הקודמת והצליח לזכות בגביע המדינה. במהלך העונה הנוכחית הוא היה מועמד לתואר מאמן העונה ביורוקאפ, אך קבוצתו הודחה מהמפעל ברבע הגמר. בזירה המקומית הוא הפסיד למכבי ת"א בגמר גביע המדינה והוביל את קבוצתו לסדרת גמר הפלייאוף, שלא הגיעה לסיומה.
אלון אמר לאחר החתימה: "עברנו עונה ארוכה ואינטנסיבית ושמרנו על רוח המועדון ברגעים הקשים והטובים. הצלחנו לחבר את הקהל לדרך שלנו והצלחנו לספק כמה רגעי שיא. אני שמח להמשיך כמאמן הפועל ירושלים גם בעונה הבאה ומאמין שאנחנו בתהליך מאוד בריא עם המשכיות מצוינת. ננסה להתחזק במקומות הנכונים, יש לנו עבודה לסיים".
בעלי הקבוצה מתן אדלסון אמר: "יונתן הוכיח שהוא האדם הנכון בזמן הנכון, והפלייאוף הנהדר שחווינו בהנהגתו השאיר לנו טעם של עוד. אני מאמין ביכולתו של יונתן להוביל אותנו קדימה כפי שעשה בעונה מלאת אתגרים".
המנהל המקצועי דן שמיר אמר: "יונתן התפתח למאמן מצוין לנגד עינינו וההחלטה להמשיך איתו היא המתבקשת, הטבעית והנכונה לטובת הפועל ירושלים. העובדה ששחקנים רבים בסגל בחרו להישאר איתנו היא הרבה לזכותו של יונתן, וכולנו נעבוד קשה כדי לבנות קבוצה חזקה שתעמוד בכל היעדים שלנו".