Free cookie consent management tool by TermsFeed

כך הפועל שכנעה את אוטורו ובראיינט להשאר

דיווח ביוון: שדרוג נוסף בשכר ואי הגעה לישראל כרגע. כל הפרטים

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   30.06.25 - 15:31
Getting your Trinity Audio player ready...
דניאל אוטורו ואלייז'ה בראיינט לא עוזבים לשום מקום וישחקו בהפועל ת"א בעונה. שתי ההחתמות המרכזיות של הפועל תל אביב בקיץ האחרון עוררו לא מעט חששות באשר לעתידן בקבוצה, בשל המצב הביטחוני במזרח התיכון. הדיווחים על עזיבה אפשרית התרבו, אך לפי הפרסום של קונסטנטינוס מֶלַאייס בתכנית "BIG 4" של SPORT24 היווני – הנושא נפתר, והשניים נשארים. אז איך הוא נפתר? הפרטים מהאתר היווני.

"בהנהלת הפועל תל אביב שוחחו עם השחקנים ונציגיהם, והציגו בפניהם את תוכנית הקבוצה לעונה הקרובה", נכתב ב-SPORT24, "בין היתר, סוכם כי משחקי הבית ביורוליג יתקיימו בעיר סופיה שבבולגריה, וכי שחקנים הזרים לא יחויבו לחזור לישראל עבור משחקי ליגת העל – אם אכן יתקיימו בתקופת המלחמה".

בנוסף, נטען שנדרש גם צעד כלכלי מצד הפועל ת"א כדי לשכנע אותם להמשיך: "כדי לחזק את ההצעה ולשכנע את השחקנים להישאר, הוחלט גם לשדרג את שכרם – מהלך שלדברי גורמים בקבוצה שיחק תפקיד משמעותי בהחלטתם".

שכרו של אוטורו (לפני אותו שדרוג) עמד על 2.2 מיליון דולר לעונה, בעוד שכרו של בראיינט עמד על 8.5 מיליון דולר לשלוש שנים. על כמה עומד שכרם עכשיו? התשובות אצל הפועל ת"א.