Free cookie consent management tool by TermsFeed

דיווח: יוקובאיטיס על סף מעבר לבאיירן

הגארד הליטאי שערך את עונת הבכורה שלו בצהוב, עשוי להפרד מוקדם מהצפוי

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   04.07.25 - 18:32
Getting your Trinity Audio player ready...

פרידה מוקדמת? דיווח מעניין מגיע אלינו הערב (שישי), כשגארד מכבי תל אביב רוקאס יוקובאיטיס נמצא על סף מעבר לבאיירן מינכן. הליטאי ערך את העונת הבכורה שלו במדי הצהובים, אליהם הוא הגיע מברצלונה. 

הוא היה מנקודות האור של החבורה של עודד קטש בעונה שהסתימה, לפחות בפאן האירופי, בטעם מר. ביורוליג יוקובאיטיס העמיד ממוצעים של 12.6 נקודות, 4.6 אסיסטים, 3.2 ריבאונדים ומדד יעילות 15.6, באחוזים נהדרים: 58.4% לשתיים, 40.4% לשלוש ו-88.2% מהעונשין.

בזירה המקומית הוא הפגין דומיננטיות גם כן, כשבליגת העל סיים עם 14.6 נקודות, 4.1 אסיסטים, 3.3 ריבאונדים ו-14.6 במדד, ובלט באחוזים: 58.4% לשתיים, 40.4% לשלוש ו-88.2% מהקו. בפלייאוף העלה הילוך עם 12.7 נקודות, 4.6 אסיסטים, 2.6 ריבאונדים ומדד 13, כשהוא קולע ב-50% לשתיים, 30.8% לשלוש ו-91.3% מהעונשין.

אם אכן יוקובאיטיס יפרד, הוא בכל זאת יצא מארץ הקודש עם תואר אחד - גביע המדינה. הליטאי היה מהמצטיינים בגמר מול הפועל ירושלים ועזר למכבי תל אביב להשיב את התואר עם 20 נקודות ושמונה אסיסטים.