הפועל ירושלים בשיחות מול כוכב אוסטנד

הגארד קיילב דניאלס במגעים מול הקבוצה, לאחר שבלט בבלגיה

נועה פופלינגר
נועה פופלינגר   16.07.25 - 16:21
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
(GETTY)

הפועל ירושלים מחפש את הרכש הבא שלה, וכעת היא סימנה שחקן חדש - הגארד קיילב דניאלס (26, 1.92 מטר), שבלט במהלך חצי העונה האחרונה באוסטנד.

דניאלס, שנמצא בשיחות ראשוניות מול הקבוצה, הצטרף לאוסטנד במהלך העונה והשתלב בצורה מעולה בליגה הבלגית - אז קלע 15.3 נקודות לצד 5.7 ריבאונדים ו-2.3 אסיסטים לערב. האמריקאי החזיק ב-42.9% מהשדה וב-33.3% משלוש, כשמהקו הוא דייק ב-75.8% כאשר ביחד עם אוסטנד הוא זכה בדאבל עם אליפות וגביע בעונה החולפת.

לאחר שנותיו במכללת וילאנובה, הגארד לא נבחר בדראפט 2023 והצטרף בסוף חודש אוקטובר לקבוצת הג'י ליג של מיאמי. דניאלס שיחק שם בעונת 2023/2024 ובחצי העונה הראשונה של העונה החולפת, במהלכה רשם 10.8 נקודות, 6.1 ריבאונדים ו-1.5 אסיסטים למשחק עם 55.4% מהשדה ו-32.6% משלוש.

דניאלס דרך אגב, משחק בימים אלו בליגת הקיץ במדי ברוקלין נטס לצידם של בן שרף ודני וולף ומנסה לפלס את דרכו לליגה הטובה בעולם.