תגיות: הפועל ירושלים, ליגת העל ווינר
ההכנות לעונת 2025/26 בהפועל ירושלים יוצאות לדרך באופן רשמי. לאחר שראתה את העונה האחרונה נעצרת דווקא במצב של 1:1 בינה לבין מכבי ת"א בסדרת גמר הפלייאוף, בקבוצה מהבירה כבר מכוונים קדימה. האדומים של יונתן אלון, שרוצים להגיע רחוק יותר גם במסגרת היורוקאפ, מקבלים היום מספר פנים חדשות לצד כאלו מוכרות, שנוחתות בנמל התעופה בן גוריון. צפו בכל הראיונות והתגובות בנגן הוידאו למעלהלאחר שהפורוורד החדש ג'וזאיה ג'ורדן ג'יימס נחת בישראל בשעות הבוקר, בקרוב יתקבלו בארץ הקודש גם שחקני הרכש קסיוס ווינסטון ודמיטרו סקפינצב, לצד הכוכב הגדול מהעונה שעברה וה-MVP של היורוקאפ וליגת העל ל-24/25, ג'ארד הארפר, יחד עם שחקני הפנים אוסטין וויילי וג'סטין סמית'.
ג'ארד הארפר: "לזכות ביורוקאפ? לגמרי המטרה שלנו, הייתה לנו עונה בסדר ביורוקאפ, נרצה לבנות ולהתקדם משם, מאיך שסיימנו את העונה. יש לנו סיכוי טוב לקחת את היורוקאפ. "יש לנו הרבה שחקנים שמתאימים, שיחקתי נגד ווינסטון מאז התיכון וגם ביורוליג, צירפנו שחקנים נהדרים, גם אנתוני לאמב ששיחקתי נגדו בג'י ליג".
קסיוס וויסנטון: "זה מדהים, פעם ראשונה שאני מקובל על ידי אוהדים, אני כבר מרגיש את האהבה ואת החשמל, זה מרגש. שמעתי שזה מועדון מדהים, צוות ושחקנים מעולים. כולנו רוצים לצאת ולהתחרות העיר, הקבוצה הקהל. נעשה את המיטב".
מי שעוד נחת לקראת עונה שנייה בקבוצה הוא הסנטר אוסטין וויילי, שאמר: "אני מתרגש מאוד, תהיה לנו קבוצה טובה מאוד. הייתה לי פגרה טובה, אני יודע שהצוות והשחקנים יהיו מוכנים לעונה מיוחדת".על העבודה שהעונה הקודמת הסתיימה במצב של 1:1 בגמר: "זה נותן מוטיבציה כי רצינו אליפות אבל עכשיו יש לנו קבוצה חדשה עם רעב חדש. אני חושב שכל השחקנים חדשים טובים, ההנהלה עשתה עבודה טובה והם יעזרו לנו מאוד".
חברו לצבע ג'סטין סמית', נשאל על סיום העונה שעברה: "אני חושב שהיה לנו סיכוי טוב מאוד לאליפות, היה לנו את המומנטום, אנחנו מרגישים שהיינו צריכים לנצח גם את המשחק הראשון בסדרה, מאמין שהיינו מנצחים את המשחק השלישי. בסופו של דבר שתי הקבוצות היו רוצות לשחק, זה לא משנה אם יש שתי אלופות או אפס".
"יש לנו הרבה המשכיות בקבוצה, איבדנו כמה שחקנים וצירפנו כאלו חדשים, ננסה לשלב אותם הכי מהר וטוב שאפשר, נוכל לעשות הרבה נזק.היריבה הכי הגדולה?"אלו תמיד מכבי ת"א והפועל ת"א". המטרות: "עם הקבוצה שיש לנו וצוות האימון אנחנו בטוחים בעצמינו ויודעים מה הציפיות, בטוח שאנחנו צריכים להילחם על התואר בכל המפעלים".