הפועל תל אביב הודיעה: תוספת התקציב לתכנון האולם

עיריית ת"א תמכה, האדומים כתבו: "הנושא מקבל עדיפות גבוהה"

נועה פופלינגר
נועה פופלינגר   18.09.25 - 10:36
Getting your Trinity Audio player ready...

הפועל תל אביב נערכת לקראת רבע גמר גביע ווינר, בו תפגוש את הפועל באר שבע/דימונה בהיכל שלמה - בו לא שיחקה מאז העונה שעברה. בינתיים, הקבוצה הוציאה הודעה רשמית ובה עדכנה בנוגע לתהליך תכנון האולם החדש.

בהודעה נכתב: "עיריית תל אביב-יפו עדכנה השבוע על תוספת תקציב של מיליון שקלים וחצי, לטובת קידום שלב התכנון של האולם החדש - אולם מודרני שיכיל 20 אלף מקומות ישיבה. הנושא מקבל בחודשים האחרונים עדיפות גבוהה בעירייה בהובלת סגן ראש העיר, מר ליאור שפירא. לבקשת העירייה, הפגישה שתוכננה במקור לתחילת ספטמבר נדחתה ותתואם מחדש, וזאת על מנת לאפשר לעירייה לסיים את הדיון הפנימי הצפוי להתקיים במהלך החודש הקרוב. דיון זה נועד לעדכן את תוכנית העבודה בהתאם להגדלת התקציב כאמור".

"במהלך השבועות הקרובים יימשך הליך התכנון, שבמסגרתו יתקיימו גם פגישות עם הנהלת המועדון", המשיכו, "ההודעה נמסרה גם ל- 175 אוהדים מסורים שביקשו להצטרף כנציגי הקהילה בפרויקט. אנו נזמן בהקדם פגישה במשרדי המועדון בהשתתפות כ-10 נציגים לשיחת היכרות וחשיבה בנושא, ובכלל כך מתן עדכון בתהליכי העבודה".