Please select your default edition
NBA.il
US
Your default site has been set for 7 days
NBA.COM
Teams
קליבלנד
אינדיאנה
שיקגו
ניו יורק
בוסטון
אטלנטה
טורונטו
שארלוט
דטרויט
פילדלפיה
וושינגטון
אורלנדו
ברוקלין
מילווקי
מיאמי
גולדן סטייט
סן אנטוניו
אוקלהומה סיטי
לוס אנג'לס לייקרס
יוסטון
דאלאס
לוס אנג'לס קליפרס
פורטלנד
דנבר
ממפיס
מינסוטה
פיניקס
ניו אורלינס
סקרמנטו
יוטה
Global
Argentina
Australia
Canada
France
India
Israel
Italy
Mexico
Japan
Middle East (MENA)
Philippines
Spain
Thailand
Vietnam
Set Default Edition
פנטזי NBA
פנטזי יורוליג
משחק חדש: זהו מי השחקן המסתורי
ליגת החלומות
פנטזי אלופות
לוח שידורים
5 חבר`ה
5RADIO
דאבל פס
אזור אישי
שלח טופס
ניוזלטר
ליגת החלומות
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
כדורסל
NBA
ענפים נוספים
VOD
תוצאות
שידורים
רכב
פודקאסטים
ראשי
ליגת העל
ליגה לאומית
נבחרת ישראל
גביע המדינה ווינר
גביע הטוטו
ליגת החלומות
ליגת העל לנוער
נבחרות צעירות
ליגות נמוכות
כדורגל נשים
ההרכב של המדינה
אלוף האלופים
ראשי
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה ספרדית
ליגה גרמנית
ליגה איטלקית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
מונדיאל המועדונים 2025
ליגיונרים
ליגה אוסטרית
יורו 2024
מונדיאל
ליגה הולנדית
מוקדמות מונדיאל 2026
מוק' מונדיאל דרא"מ
קופה אמריקה 2024
דקה אחרי דקה
ליגות נוספות
מצעדים ודירוגים
ליגת האומות
הליגה הסרבית
ליגת ה- MLS
הליגה הסעודית
העברות
יורו 2023 עד גיל 21
אליפות אפריקה 2023
ראשי
ליגת העל
יורוליג
גביע ווינר
נבחרות ישראל
ליגת האלופות
יורוקאפ
אתנה נשים
ליגה לאומית
אליפות העולם 2023
נבחרת העתודה
גביע המדינה
ליגיונרים
ליגות נוספות
אליפות אירופה 2025
הליגה הבלקנית Delasport
מוקדמות מונדובאסקט
ראשי
ישראלים ב-NBA
תוצאות
סטט' אישית
שחקנים
טבלאות מזרח/מערב
NBA ID
ראשי
אולימפיאדת פריז 2024
ישראל חזקה - גאווה ישראלית
הטוב שאחרי - בשיתוף מגדל ביטוח ופיננסים
יציע הכסף - בשיתוף מור בית השקעות
משחקים באחריות - בשיתוף מפעל הפיס
מגרש האהבה - תפוזינה סינגלס RUN
והרי התחזית - בשיתוף טוטו ווינר
MMA
טניס
ג'ודו
כדוריד
כדורעף
אולימפאדת החורף 2022
אמנויות לחימה
המתחם הלבן
ספורט נשים
המגזין האולימפי
אתלטיקה
אופניים
שחייה
שייט
התעמלות
חידונים
בובה של לילה
גיימינג
5TALKS
ענפים אחרים
ספורט מוטורי
משחק קבוצתי
כדורגל חופים
ספורט אמריקאי
ראשי
ראשי
ראשי
ראשי
חדשות ושמועות
מבחני רכב
תכניות "עולם הרכב"
צרכנות רכב
רכב חשמלי וטכנולוגיות ירוקות
משפט וביטוח
ספורט מוטורי
סבב פורמולה 1
דו גלגלי
מתגלגל ברשת
4X4, טיולים ופנאי
תשתיות ותחבורה
5 דברים
מעלות טובות
מילון הבטיחות הגדול
ראשי
עולים לרגל
הנוסע המתמיד
ספיקנ'רול - כדורסל ישראלי
פודקאסט ה-NBA
יורוסטפ-פוד
שניים אוחזין בכדור
הפודקאסט האולימפי
רדיו אזורי - כדורגל איטלקי
שלושת האריות
סטרץ' פוד
חדר החדשות
חמש אישי
הגשה ראשונה - פודקאסט הטניס
גברים בטייץ
פוטבול מונדיאל
ספורט ירושלמי
ליגת העל
יורוליג
גביע ווינר
נבחרות ישראל
ליגת האלופות
יורוקאפ
אתנה נשים
ליגה לאומית
אליפות העולם 2023
נבחרת העתודה
גביע המדינה
ליגיונרים
ליגות נוספות
אליפות אירופה 2025
הליגה הבלקנית Delasport
מוקדמות מונדובאסקט
ערוץ הספורט
כדורסל
ליגת העל
וידאו
לא התקשתה: הפועל ת"א הביסה את נס ציונה
פלויד בלט: ר"ג ניצחה את ק.אתא אחרי סיום דרמטי
טבלת הליגה
מערב
קבוצה
נצ'
הפס'
רצף
מערב
1.
ספרס
4
0
W 4
2.
ת'אנדר
4
0
W 4
3.
ווריירס
3
1
W 1
4.
קליפרס
2
1
W 2
5.
ג'אז
2
1
W 1
6.
נגאטס
2
1
W 2
7.
טרייל בלייזרס
2
2
W 1
8.
גריזליס
2
2
L 1
9.
לייקרס
2
2
L 1
10.
טימברוולבס
2
2
L 1
11.
רוקטס
1
2
W 1
12.
קינגס
1
2
L 1
13.
סאנס
1
3
L 3
14.
מאבריקס
1
3
L 1
15.
פליקנס
0
3
L 3
מזרח
קבוצה
נצ'
הפס'
רצף
מזרח
1.
סיקסרס
4
0
W 4
2.
בולס
3
0
W 3
3.
קבאלירס
3
1
W 3
4.
היט
3
1
W 3
5.
באקס
2
1
L 1
6.
ניקס
2
1
L 1
7.
פיסטונס
2
2
L 1
8.
הורנטס
2
2
L 1
9.
וויזארדס
1
3
L 2
10.
רפטורס
1
3
L 3
11.
מג'יק
1
3
L 3
12.
הוקס
1
3
L 2
13.
סלטיקס
1
3
W 1
14.
פייסרס
0
3
L 3
15.
נטס
0
4
L 4
״התעוררנו אחרי שעה. יצאנו פראיירים״
תחושת פספוס עצומה באליצור נתניה אחרי ההפסד אמש להפועל חולון
רותם פלדברג
28.10.25 - 11:01
תגיות:
ליגת ווינר
Getting your
Trinity Audio
player ready...
אליצור נתניה רשמה אמש (שני) הפסד שני בליגה, 86:77 להפועל חולון. מאחורי התוצאה היה סיפור שלם של משחק די משוגע, בו היה נראה שנתניה כבר הפסידה במחצית לאחר שהייתה בפיגור דו ספרתי גבוה, אך עם חזרה אדירה שהגיעה בזכות כדורסל מעולה הייתה קרובה לניצחון דרמטי.
השחקנים של עידן אבשלום פתחו באופן טוב את המשחק, אך מהר מאוד הדברים הלכו לכיוונה של חולון, שהשתלטה על המשחק באופן מלא, וירדה למחצית עם 56 נקודות לעומת 36 של נתניה. הפער גדל בשיאו ל-27 נקודות עם תחילת הרבע השלישי, ותסכול גדול מאוד היה בספסל של נתניה במהלך ההפסקות. ״שיחקנו לא טוב. כל כך הרבה זריקות שלנו לא נכנסו, עשינו הרבה עבירות ושלחנו אותם לקו. המון איבודי כדור שהסתיימו בנקודות. זה היה לא טוב״, אמרו בקבוצה.
שאק ביוקנן היה עצבני בדקות שהדברים כלל לא הלכו לו ולצד הפרקט, הדבר השפיע על הספסל גם בהפסקות. סמאג׳ כריסטון ואוטיס פרייז׳ר, קלעים בולטים בקבוצה, היו גם הם בדקות חלשות ולא סייעו לקבוצה לשמור על המשחק. הקבוצה ירדה למחצית עם 10 איבודי כדור ואסיסט אחד בלבד, נתונים חריגים בהחלט, וכאלה שלא מבשרים על המשך טוב.
למרות הנתונים והתחושות, נתניה אספה את עצמה וביצעה חזרה משוגעת ולא צפויה עם ריצה של 4:30, מתוכן 5 דקות שלמות שחולון לא קלעה ל אחד בודד. הטירוף של השחקנים והחזרה המפתיעה עוררו אותם, המשחק קם לתחייה, ובנתניה האמינו שהם יכולים לעשות את זה וללכת עד הסוף, עד לניצחון, אחרי שכבר הצליחו לחזור לשוויון 75:75. הקאמבק התחיל מהרבע השלישי ועד לדקות הסיום של הרבע הרביעי, שם ביוקנן חזר לקלוע ולבצע את מה שהוא יודע לעשות וסיים עם 25 נקודות לצד 3 ריבאונדים ו5 אסיסטים.
״התעוררנו אחרי שעה של משחק. חולון קבוצה מצויינת ואי אפשר לשחק רק 13-15 דקות מולה״, אמר המאמן
עידן אבשלום
. ״היו לנו במחצית הראשונה 10 איבודים על אסיסט אחד, מספרים רעים״. מה שמנע מהקבוצה את הניצחון, יותר נכון מי שמנע מהם את זה, הוא ג׳ורדן מקריי שהחזיר את היתרון לחולון עם 7 נקודות מהירות, ובעצם סגר את המשחק. ״בסוף המשחק הזה הוכרע על ידי שחקנים. בסוף זה משחק של שחקנים במאני טיים, וג׳ורדן מקריי היה שם. שני סלים רצופים שלו ושוב היתרון היה אצל חולון, הם הצליחו להחזיר אותו וככה זה נגמר״, אמר המאמן עידן אבשלום.
״באסה גדולה. חבל שלא הצלחנו לנצח את זה, זה היה יכול להיות ניצחון היסטורי עם הריצה הזו״, אמרו במועדון. ״סל אחד היה יכול לעשות את ההבדל. אם הכדור היה נכנס והיינו עולים ל-75:77 הכל היה יכול להיראות אחרת. חבל, פשוט חבל. פספוס גדול מאוד, יצאנו פראיירים״.
אור קורנליוס לקח על עצמו אחריות גדולה ביום לא חזק של הגארדים, קלע 10 נקודות והיה דומיננטי מאוד על הפרקט במעברים ובמהלכים. ביוקנן בסופו של דבר סיים עם 25 נקודות לצד 3 ריבאונדים ו-5 אסיסטים, כריסטון הוסיף 15 נקודות ו-4 ריבאונדים, שגיב דביר שקלע 4 נקודות, קטף 12 ריבאונדים שסייעו בחזרה של נתניה, קליאל ספיר הוסיף 12 נקודות ו7 ריבאונדים.
אבשלום סיכם: ״אני מסתכל על הדקות הטובות, אני גאה בשחקנים שלי על איך שהם חזרו. היה לא פשוט לעשות את זה, בטח במגרש הזה בחולון. אנחנו צריכים להמשיך ללמוד ולהשתפר. רק התחלנו, יש לנו קבוצה טובה. אנחנו רוצים להיות שם, מכוונים להצליח בעונה הזו. צריכים למצוא את הדרך להיות יותר יעילים״.
למרות התפתחותו של המשחק שהראה לא מעט דברים שצריכים להדליק נורה אדומה להמשך העונה, בקבוצה ראו באור חיובי את הנחישות ואת החזרה למשחק, ומצפים ליותר מהסגל הנוכחי. ״השחקנים הצליחו לחזור מפער גדול וזה מראה הרבה. בדקות ששלטנו ראינו מה אנחנו מסוגלים לעשות. יש כאן קבוצה טובה עם שחקנים טובים, אנחנו עדיין בהתחלה שלנו. הראינו אופי כמו במשחק נגד רמת גן, אנחנו מאוד רוצים לנצח ולהצליח בעונה הזאת. חייבים לנצח במשחק הבא בבית נגד גליל עליון״.