תגיות: הפועל ירושלים, ליגת ווינר
זה היה קרוב, היא כמעט איבדה את זה, אבל ניצחה. הפועל ירושלים גברה 93:100 הערב על מכבי ראשון לציון בבית מכבי במסגרת המחזור הרביעי בליגת העל בכדורסל. האדומים עצרו רצף של שני הפסדים בליגה, במשחק שסיומו היה דרמטי ביותר ואף הלך להארכה.
יונתן אלון דיבר לאחר המשחק: "החברה לקחו אחריות בסיום. הכרחנו אותם לזריקות לא טובות ומנגד קלענו. השחקנים לקחו אחריות ושמרנו טוב בהארכה. אנחנו משתפרים. אנחנו עושים את הדברים נכון וצריך למצוא את החלקים הנכונים".
עוד הוסיף מאמן האדומים: "היו כמה ששיחקו טוב והלכתי איתם. הייתי רוצה להיות אינטנסיבי יותר עם שחקנים שישחקו הרבה יותר דקות, אבל זה מה שיש. השת"פ בין ג'ארד הארפר לקאשיוס ווינסטון? צריך להמשיך לבנות את זה. יש דברים שהייתי רוצה לשפר, אבל זה מה שיש. הולכים להסתכל לכל היריבות בעיניים".
גם מאמנה של מכבי ראשון לציון, שרון דרוקר, דיבר ונשמע די מאוכזב: "אני חושב שמתי שהיה צריך לעשות את הסטופ הנכון ולעצור שחקנים, עם יכולת אישית גבוהה, שם פספסנו, וזה אולי חוסר ניסיון או נאיביות כי היינו שם. בדקות הנכונות והטובות שיחקנו טוב ובעיניי זה פספוס גדול. נראה את המשחק ונלמד, זה היה צריך להיות ניצחון שלנו".