"רציתי לחגוג עם הקהל. ריינה? אין משקעים"

חדידה סיכם את ה-0:2 של טבריה. דראפיץ': "צריכים עוד 6-7 שחקנים"

תומר לוי
תומר לוי   23.07.25 - 22:08
Getting your Trinity Audio player ready...
קיץ ארוך עבר על בני ריינה ועירוני טבריה, בעיקר בנוגע לשחקן אחד - גיא חדידה. הקשר עבר בין שתי הקבוצות, במה שהגיע גם לבוררות וכעת, כשחקן טבריה, הוא כבש וחגג מול קבוצתו לשעבר בדרך ל-0:2 במשחק הראשון בגביע הטוטו.

כשנשאל מדוע החליט לחגוג, טען חדידה: "זה לא קשור להתנהלות של המעבר, נהניתי מהשער, רציתי לחגוג עם הקהל והקבוצה. למה זה הגיע לבוררות? אני לא האיש לשאול אותו. כבודה של ריינה במקומה מונח, עשיתי את ההחלטה שלי, אני במקום שהכי רצה אותי. אין משקעים, זה כדורגל בסוף".

"התחלנו ברגל ימין, זה בסוף גביע הטוטו, ניקח מה שצריך לקחת מהמשחק הזה", המשיך הקשר. "נבנה פה תלכיד יפה, הבעלים השקיעו, התפקיד שלנו פחות לדבר ויותר לעשות".

מאמנו של חדידה, אלירן חודדה, נשמע גם הוא מרוצה: "תמיד כיף לפתוח בניצחון, אבל זה רק גביע הטוטו. יש הרבה עבודה. חשוב שאף אחד לא נפצע. זה משחק הכנה, נכנסים לקצב. יש דברים שנראים טוב, דברים שפחות טוב. מסתכלים על המשחק בראשון".

"השנה למדנו משנה שעברה, החזקנו סגל עמוק יותר שנותן לנו אפשרויות. פעלנו בחכמה בקיץ, עיבינו את הסגל בצורה טובה וצריך להוכיח את זה במהלך השנה. השארנו את העמדה של הזר לשוער, אנחנו בחיפושים. מאמין שנמצא עוד שוער", סיכם מאמן טבריה.
חדידה. רצה לחגוג עם הקהל (קובי אליהו)
חדידה. רצה לחגוג עם הקהל (קובי אליהו)
מן העבר השני, ריינה פתחה עונה בצורה רעה, אבל סלובודן דראפיץ' לא מודאג: "יש הרבה עבודה, טבריה יותר מוכנה. אנחנו צריכים עוד שבעה שחקנים. ראינו כמה צעירים, נהיה צריכים להיות מוכנים לתחילת הליגה. חזרנו לפני יומיים ממחנה אימון, רצינו לקבל דקות ולהיות בריאים. ידענו שהמשחק הראשון שלנו לא יהיה טוב".

"אם נקבל את השחקנים שאנחנו רוצים נהיה קבוצה טובה, דיברתי עם סעיד בסול והם בדרך. שחקנים עוזבים, שחקנים באים, זה קרה בכל הקבוצות בהן אימנתי. נצטרך להביא שחקנים טובים יותר. אנחנו בתהליך, זה לוקח זמן. לא מעניינת התוצאה, מעניינת הדרך", חתם.