תגיות: גביע הטוטו, הפועל ירושלים, הפועל תל אביב
הפועל תל אביב חגגה הערב (רביעי) בבלומפילד על חשבון הפועל ירושלים במסגרת גביע הטוטו, ועם 0:3 נפלא מצמד של סתיו טוריאל ושער נוסף של דניאל דאפה, תפסה את ראשות בית ב' כאשר לרשותה 6 נקודות מתוך ה-6 האפשריות שהייתה יכולה להשיג עד כה.
אליניב ברדה לאחר ה-0:3 של הפועל תל אביב: "יש פה הרבה חבר'ה צעירים שזה בשבילם טבילת אש ראשונה בליגת העל, ויש איתם הרבה מאוד עבודה. נכוון אותם כמו שאנחנו יודעים גם אם חלקם יקבלו עבודה אישית. כוכבים? זה עוד רחוק מאוד. הם יגיעו לשם אבל רק דרך עבודה קשה"."אני מאוד שקט", המשיך, "צריך לכבד את מי שפה, אבל אני אף פעם לא מרוצה וארצה לייצר תחרות - זרים זה משהו שייצר תחרות. צריך עוד טיפה סבלנות והדברים יקרו. אנחנו נעשה את הדברים בדרך שלנו עם הסבלנות שלנו, בלי לעשות טעויות שאחר כך נצטער עליהן - רוצים להיות מדויקים, לשם אנחנו חותרים ואני בטוח שזה יקרה".ברדה אמר בסיום: "התחלנו את המשחק לא טוב, שבע דקות ראשונות היינו מבולגנים ולא כמו שאני רוצה, ואז הבקענו בהתקפת מעבר וזה עזר לנו להשתלט על המשחק. בחצי השני שוב הלכנו טיפה אחורה, באופן טבעי, אבל אני לא רוצה שזה יקרה. יכולנו להבקיע עוד, הלכנו יותר מדי אחורה. בגביע הטוטו עושים הרבה נסיונות ובודקים הרבה דברים, רוצים לנצח כל משחק ובטח במשחק ראשון בבית עם הרבה קהל".
סתיו טוריאל לאחר הצמד: "אני עובד הכי קשה ואני שמח שזה בא לידי ביטוי. אני מוכן, דוחף את עצמי הכי גבוה ואני שמח. זה מחמיא שמסמנים אותי, זה כיף, מלחיץ? לא, זה כיף. הכל עבד היום נהדר, במחצית הראשונה שיחקנו ממש טוב והצלחנו במעברים. לא משנה מי איתי בהרכב או אם אני על הספסל וזה מה שיעזור לקבוצה - אנחנו שמחים לנצח. זה נראה שאנחנו הולכים למקום חיובי, אנחנו כבר במקום חיובי. סיימנו עם ירידת הליגה, לא זוכרים אותה יותר ומסתכלים קדימה".
זיו אריה, המאמן המפסיד, סיפר: "התחלנו נהדר, עשינו טעויות שלא מתאימות לרמה. חצי שני טוב, אבל הפועל ירושלים לא יכולה לאפשר לעצמה להיות חמודה ומתוקה ואחרי 19 מחזורים להיות בלי נקודות על שטויות. צריך לטפל בזה, טוב שזה קרה עכשיו. עשר דקות היינו לגמרי על, ואז מסרנו להם כדור ברחבה, לפנדל לא אתייחס, חזרנו מהאזעקה טוב מאוד ואז בקרן נגחנו אליהם את הכדור. טעויות שאי אפשר לעשות ברמת ליגת העל"."גביע הטוטו זה הכנה מעולה, כשניצחתי לא רקדתי אבל להפסיד זה שום דבר חוץ מלהתכונן לעונה", המשיך, "יש לנו שחקנים חסרים, יש קבוצה טובה - נצטרך לדעת להיות בוגרים ולא לתת מתנות".
נדב זמיר אמר: "פתחנו טוב את המשחק, לא יודע אם נעלמנו כמו שזה היה רגעים מקריים כאלה של טעויות ומתנות כאלה. בשני המשחקים האחרונים זה פחות קרה לנו, זה אחד הדברים שמנסים לשפר מהשנה שעברה - לא לעשות את זה, ככה מנצחים משחקים. מן הסתם לא אגיד באותן מילים מה אמר אריה כשירדנו באזעקה. הוא ניסה לאפס ולהרגיע אותנו, הוא נתן דגשים טקטיים. הרבה שחקנים צעירים אצלינו כמו כל שנה והסגל שלנו טוב, יותר טוב מהשנה שעברה לדעתי. אנחנו מגובשים יותר כקבוצה ועובדים על הקטע של לנצח כמה שיותר משחקים ולהשתפר בכדורגל".