חשש בהפועל ב"ש: האבחנה הראשונית של מיגל ויטור

הקפטן צפוי לעבור צילום, התחושות במועדון אינן טובות. וגם: האכזבה המקצועית אחרי ההדחה מגביע הטוטו, השינויים שקוז'וך מתכנן לקראת נתניה - והשלט שהכעיס את אלונה ברקת

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי   17.08.25 - 05:57
Getting your Trinity Audio player ready...

אכזבה גדולה בהפועל באר שבע: אמש (שבת), הקבוצה הודחה גם מגביע הטוטו - לאחר שהפסידה בחצי הגמר 2:0 בבית להפועל תל אביב. אבל לצד ההפסד והיכולת הלא טובה, בקבוצה מודאגים גם ממצבו של הקפטן מיגל ויטור.

אל תפספסו: הרשמו עכשיו לליגת החלומות של ערוץ הספורט!

הבלם בן ה-36 צפוי לעבור צילום היום, אבל האבחנה הראשונית של אנשי המועדון היא קרע במיניסקוס. בב"ש מקווים כי לאחר הצילום, האבחנה תהיה שונה ותאפשר את חזרתו למגרשים מוקדם יותר.

ובחזרה למשחק: בקבוצה יצאו מאוד מאוכזבים מההופעה אמש בטרנר. לצד הטעויות מצד הבלמים מתן בלטקסה ואור בלוריאן, גם החלק הקדמי כמעט ולא הגיע למצבי הבקעה. זה מתחבר לסטטיסטיקה הבעייתית - לפיה בחמשת המשחקים הרשמיים האחרונים, לבאר שבע היה רק שער אחד (וגם הוא הובקע בהארכה).

לאור כל זאת, הוסקו המסקנות והמאמן רן קוז'וך מתכנן שינויים בהרכב הפותח לקראת המשחק מול קבוצתו לשעבר, מכבי נתניה, במחזור הפתיחה. לא מן הנמנע שבמשחק הליגה, יינתן קרדיט גם לשחקנים נוספים. החלוץ איגור זלאטנוביץ', שנעדר אתמול בשל פציעה קלה, אמור להיות כשיר.

למרות הצעות מצד לא מעט קבוצות, אילון אלמוג לא ישוחרר בקרוב. סוכניו של החלוץ, שנכנס טוב למשחק אמש, זכו ללא מעט שיחות עם מועדונים - כולל כאלה שהציעו לו להפוך לשחקן הרכב קבוע.

ומעבר למשחק, אחד הדברים שהרגיזו את הבעלים אלונה ברקת הרבה יותר מההפסד - היה השלט שנתלה ביציעי האוהדים, שקרא "להשמיד את אופ"א ואת חמאס".

ברקת העבירה מסר שהשלט אינו מייצג את רוח המועדון, ובכל זאת בב"ש בודקים מדוע השלט הוכנס לאחר בדיקה של אנשי האבטחה, ומבלי שהבעלים עודכנה על כך. יש לציין כי מספר שניות לאחר שהונף, הועבר המסר להוריד אותו - מחשש שבמועדון ייקנסו כתוצאה מכך.