"מעורבות פוליטית": ב"ש לדין על הנפת השלט

סגנית אלופת המדינה עלולה להיענש בשל המחאה של חלק מאוהדיה בחצי גמר גביע הטוטו והכרזה שהונפה והשוותה בין אופ"א לבין חמאס. הדיון יתקיים מחר

מוטי פשכצקי
מוטי פשכצקי   19.08.25 - 10:41
Getting your Trinity Audio player ready...

אחרי השלט נגד אופ"א שהציג קומץ מאוהדיה בחצי גמר גביע הטוטו, תובע ההתאחדות לכדורגל החליט להעמיד את הפועל באר שבע לדין משמעתי, כפי שפורסם לראשונה באתר ערוץ הספורטכאשר הדיון יתקיים מחר (רביעי, 16:00).

על פי ההתאחדות לכדורגל, הקבוצה מבירת הנגב תעמוד לדין בגין "התנהגות בלתי הולמת של קהל אוהדים ומעורבות בנושאים פוליטיים וציבוריים", לאחר שבמשחק בשבת, קומץ מאוהדי הפועל באר שבע הציג שלט שבו נכתב: "יש שני דברים שצריך להשמיד - את אופ"א ואת חמאס".

כזכור, לאחרונה פורסם כי הארגון שוקל להדיח את הקבוצות הישראליות מאירופה בעקבות המלחמה וגם נשיא אופ"א אלכסנדר צ'פרין טען: "לגיטימי לשאול מדוע ישראל לא הורחקה מהמפעלים האירופיים".

בעלי המועדון אלונה ברקת כבר העבירה מסר שהשלט אינו מייצג את רוח המועדון, ובכל זאת בקבוצה בדקו מדוע הוא הוכנס לאחר בדיקה של אנשי האבטחה ומבלי שהיא עודכנה על כך. יש לציין כי שניות לאחר שהונף, הועבר המסר להוריד אותו מחשש שהמועדון ייקנס.