Free cookie consent management tool by TermsFeed

"זלצבורג חייבת למכור את אוסקר גלוך"

ב"סקיי ספורט אוסטריה" נטען: "היחיד שיכול להכניס כסף. הסגל צריך זעזוע"

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   26.05.25 - 20:49
Getting your Trinity Audio player ready...
אחרי עונה מאכזבת נוספת, רד בול זלצבורג מתכוננת ל-2025/26. הקבוצה תשתתף בגביע העולם למועדונים החל מאמצע יוני, אך היום (שני) ב"סקיי ספורט אוסטריה" דווח כי הקבוצה מתכננת זעזוע משמעותי, שעשוי להתחיל מאוסקר גלוך.

המנהל הספורטיבי רובן שרדר הבטיח ש"נראה סגל אחר", כשנטען כי מצופה זעזוע בהיקף משמעותי. סקיי ספורט אוסטריה טען ש"היחיד שיכול להכניס לקבוצה כסף הוא אוסקר גלוך, שיכול להביא לזלצבורג כ-20 מיליון יורו. הוא השם המשמעותי היחיד שיכול לעזוב, אחרי שהקבוצה קנתה מספר שחקנים בקיץ".

"מכירת גלוך יכולה לממן מספר החתמות חדשות שיעזרו לעצב את זלצבורג, כולל פרנץ קרציג מבאיירן וסטפן ליינר". גלוך עצמו הבקיע עשרה שערים ובישל חמישה נוספים השנה, כשזלצבורג סיימה את העונה במקום השני ותשתתף במוקדמות ליגת האלופות.

גלוך עצמו הוערך בכ-25-30 מיליון יורו וקושר לר.ב. לייפציג, למרות שמעבר נשמע קלוש בשלב זה בהתחשב בכך שהקבוצה לא תשחק כלל באירופה בשנה הבאה. גלוך וסוכניו נפגשו עם הנהלת זלצבורג ודנו באפשרויות של מעבר לפני מספר שבועות.