תגיות: הליגה האיטלקית, יובנטוס
עדיין לא ביכולת משכנעת, אבל יובנטוס מתחילה להיכנס לקצב עם ניצחון שלישי ברציפות ב-2021. עם משחק אחד ביד, הגברת הזקנה שמרה אמש (ראשון) על פער 7 הנקודות מהמוליכה מילאן אחרי 1:3 ביתי על ססואולו, כאשר במחזור הבא מחכה לה הדרבי ד'איטליה מול אינטר.
האלופה הייתה זקוקה לשערים מאוחרים מאוד של ארון ראמזי וכריסטיאנו רונאלדו על מנת להבטיח את הניצחון, זאת אחרי שער היתרון של דנילו שגם נבחר למצטיין במשחק. אגב, רונאלדו שמוביל את טבלת השערים באיטליה עם 15 כיבושים, רחוק שער אחד מסך שעריו של מישל פלאטיני האגדי ביובנטוס (68). הוא גם רשם נתון אדיר כשהפך לשחקן היחיד בהיסטוריה שכבש לפחות 15 שערים ב-15 עונות ברציפות באחת מחמש הליגות הבכירות באירופה.
15 - Cristiano Ronaldo is the only player able to score at least 15 goals in each of the last 15 seasons in the top-5 European leagues (since 2006/07). Giant.#JuveSassuolo pic.twitter.com/rS4vlrJkEh— OptaPaolo (@OptaPaolo) January 10, 2021
15 - Cristiano Ronaldo is the only player able to score at least 15 goals in each of the last 15 seasons in the top-5 European leagues (since 2006/07). Giant.#JuveSassuolo pic.twitter.com/rS4vlrJkEh
למרות הניצחון, במועדון מקווים שהפציעות של ווסטון מקני ופאולו דיבאלה לא רציניות. השניים הוחלפו עוד במהלך המחצית הראשונה, כשהקשר סובל ממתיחה בשריר והחלוץ מפגיעה בברך. היום, מתחילה להתברר חומרת פציעתו של היהלום, שנבדק במתחם הרפואי של המועדון, ובהמשך פורסמה הודעה רשמית שהוא ייעדר בין 15 ל-20 ימים.
"דיבאלה ספג מכה בברך, נעריך את מצבו בימים הקרובים ונקווה שזה לא רציני", אישר המאמן אנדראה פירלו בסיום. "מקני סבל מבעיה בשריר כבר אתמול וכשהוא הרגיש זאת שוב הוא עצר", המשיך.
המאמן התייחס ליכולת: "אנחנו יובנטוס ולכן הלחץ הוא עלינו בכל משחק. היה חשוב לנצח ולהמשיך במומנטום, אחרת הניצחון על מילאן לא היה אומר שום דבר. זה חשוב שהשגנו את הנקודות, אבל היינו מאוד לא מסודרים ואנחנו צריכים להשתפר. לא ניהלנו את המשחק נכון אחרי שהיינו ביתרון מספרי. בכל מקרה מה שחשוב זה הניצחון, למרות הבלאגן".
Paulo Dybala is the second Juventus player to be forced off in the first half of their game against Sassuolo due to injury.Weston McKennie also left with an unknown injury in the 18th minute. pic.twitter.com/qjVOQ3F3qO— B/R Football (@brfootball) January 10, 2021
Paulo Dybala is the second Juventus player to be forced off in the first half of their game against Sassuolo due to injury.Weston McKennie also left with an unknown injury in the 18th minute. pic.twitter.com/qjVOQ3F3qO