תגיות: הליגה האיטלקית, זלאטן איברהימוביץ', מילאן
למנוע מאינטר לזכות באליפות ראשונה מזה 11 שנים נראה כמו משימה כמעט בלתי אפשרית, אבל מילאן ממשיכה לנסות. הרוסונרי השיגו 1:3 חשוב אצל פארמה, שהיה השני שלהם בשלושה משחקי ליגה, ועשו עוד צעד חשוב להשגת הכרטיס המיוחל לליגת האלופות.
עם כל הכבוד לניצחון של מילאן, מי ששוב תפס את תשומת הלב הוא כמובן זלאטן איברהימוביץ'. הענק השבדי, שהציל את הרוסונרי פעמים רבות הותיר אותם הפעם בעשרה שחקנים אחרי ויכוח קצר עם השופט ש"זיכה" אותו באדום. טרם ידוע מה הוא אמר לו וסביר להניח שנגלה זאת בקרוב מאוד.
ונעבור לכדורגל. איברהימוביץ' הספיק לבשל את השער הראשון במשחק, שהגיע כבר בדקה השמינית כשהוריד כדור לאנטה רביץ' והקרואטי שלח בעיטה עוצמתית שהשאירה את לואיג'י ספה ללא מענה. דקה להפסקה פרנק קסיי הכפיל מבישול של תיאו הרננדס, ובדקה ה-61 הגיעה ההרחקה של איברהימוביץ' שהדאיגה את סטפאנו פיולי.
ריקרדו גאגליולו צימק ל-2:1 שש דקות לאחר הרחקתו של זלאטן ופארמה לחצה על השער של מילאן, אבל ארבע דקות בתוך תוספת הזמן רפאל לאאו הרגיע אותה. דיוגו דאלוט פרץ יפה מהאגף הימני למרכז והעביר כדור יפה לפורטוגלי והוא סיים בקלות מול ספה כדי לסגור עניין.
Il @acmilan conquista 3 punti molto pesanti a Parma: 3-1 per i rossoneri. 🔚#ParmaMilan #SerieATIM #WeAreCalcio pic.twitter.com/xeAQERO2xR— Lega Serie A (@SerieA) April 10, 2021
Il @acmilan conquista 3 punti molto pesanti a Parma: 3-1 per i rossoneri. 🔚#ParmaMilan #SerieATIM #WeAreCalcio pic.twitter.com/xeAQERO2xR
Zlatan Ibrahimovic has been sent OFF with a straight red! 😱Milan are now down to 10 men! pic.twitter.com/nfgPfiMBNB— Goal (@goal) April 10, 2021
Zlatan Ibrahimovic has been sent OFF with a straight red! 😱Milan are now down to 10 men! pic.twitter.com/nfgPfiMBNB
Zlatan Ibrahimovic has received his first red card in Serie A in 3353 days.His fourth overall for Milan. pic.twitter.com/CWfnYaBzQP— Squawka Football (@Squawka) April 10, 2021
Zlatan Ibrahimovic has received his first red card in Serie A in 3353 days.His fourth overall for Milan. pic.twitter.com/CWfnYaBzQP
במשחק נוסף, ספציה השיגה 2:3 משוגע מול קרוטונה ועשתה צעד חשוב להישארות. נועלת הטבלה כבר הובילה 1:2 כשהשעון הראה 12 דקות לסיום המשחק, אבל ג'וליו מג'ורה, בדקה ה-89, ומרטין אלריך, בדקה ה-92 השלימו מהפך. הג'אלובלו בדרך לליגת המשנה.
תוצאה נוספת: אודינזה - טורינו 1:0.