תגיות: ניימאר BR, לאמין ימאל
לאחר ההפסד בגמר ליגת האומות, לאמין ימאל סוף כל סוף התפנה לקחת מעט חופש מכדורגל וטס לחופשה שלו היעד? ברזיל. המלון? הבית של האליל שלו - ניימאר. לא מעט תוכן, שכולל סרטונים, תמונות ושמועות רץ על הספרדי בן ה-17 והאליל שלו ואקס ברצלונה בימים האחרונים, אז מה קורה בי השניים? בדקנו.כן, ימאל התארח אצל ניימאר שגדול ממנו ב-16 שנה בעיר מנגרטיבה, כשעה מריו דה ז'ניירו. הם העבירו יחד שבוע בו שיחקו פוצ'יבולי, בילו בבריכה והחליפו חולצות. בימים האחרונים של ימאל במדינה, ניימאר תועד כשהוא לובש את החולצה של הספרדי – אותה חולצה שהכוכב הצעיר לבש העונה. אגב, ניימאר לא לבש את חולצת ברצלונה (לפחות בפומבי) מאז שעזב לפריז סן ז'רמן ב-2017.בנוסף, ימאל פרסם סטורי בחשבון האינסטגרם שלו בו ניימאר לובש את חולצתו וכתב: "אמא, תראי". נזכיר כי בקיץ שעבר נבדקה אפשרות שניימאר יחזור לברצלונה, בזמן שהיה שייך לאל הילאל, אך האנזי פליק מנע את המהלך. כבר אז ברצלונה חיפשה קיצוני שמאלי נוסף, חיפוש שנמשך עד עצם היום הזה.
הצגת פוסט זה באינסטגרםפוסט ששותף על ידי @lamineyamal
פוסט ששותף על ידי @lamineyamal
בכלל, השניים ממש לא הסתירו את הבילויים שלהם ואת החברות החדשה שנוצרה ביניהם עם פרסומים רבים ברשתות החברתיות. ימאל הודה לברזילאי על האירוח עם המסר: "אליל ומודל לחיקוי, תודה על הכל. אתה מספר 1 לנצח". ניימאר, הגיב עם אימוג'י צוחק, וכתב: "בסוף התברר שאתה תינוק".
אך הבילוי עם ניימאר הוא לא הדבר היחיד שימאל עלה לכותרות בגללו. יש גם את הרומן לכאורה עם המשפיענית והדוגמנית קלאודיה באבל, בת ה-29. תמונות של השניים רצות ברשתות אך לא ברורה רמת אמינותן, כששני הצדדים מכחישים מפגש, אך כל אחד מסיבותיו הוא, והאמת מאחורי הפרשה נותרה בערפל. תוסיפו לזה את התספורת של ימאל, שיותר מזכירה את ניימאר בצעירותו ופחות את ליאו מסי ושחקנים גדולים אחרים שאינם מזוהים עם תגית של נהנתן ובליין.
ניימאר, עם כל הכישרון האדיר שיש לו ברגליים, הוא גם דמות שנויה במחלוקת לדעת רבים. השחקן היקר בהיסטוריה בחר לעזוב את הכדורגל האירופי לסעודיה בגיל יחסית צעיר, כשנראה שאחת הקריירות המבטיחות שהיו בשנים האחרונות תסתיים רחוק מהציפיות. הברזילאי כאמור מתויג כמובן גם כנהנתן לא קטן, מה שהשפיע על הקריירה שלו, ועולה השאלה אם הקרבה בין השניים תשפיע על ימאל, לו מובטח עתיד לו פחות מזהיר ממה שניבאו למלך שערי ברזיל בכל הזמנים. ימים יגידו.