תגיות: ברצלונה, מרקוס ראשפורד
האנגלי החדש של ברצלונה יחתום היום (רביעי) רשמית בברצלונה, ומחכה לו לו"ז די עמוס. שעת ההצגה במשרדים, הביקור בחנות הרשמית, הראיונות עם התקשורת ואפילו ארוחה עם נשיא המועדון, ז'ואן לאפורטה. כל מה שמחכה לרכש החדש של הספרדים.
ראשפורד, נמצא בבירה הקטלונית כבר כמה ימים, ולאחר שנפגש אתמול לזמן קצר עם חבריו החדשים, ואף ערך אימון קצת עם הפיזיותרפיסט של הקבוצה (זכר לפציעה ממנה סבל). בשעה 19:00 (שעון ישראל), האנגלי אמור להיות מוצג באופן רשמי במשרדי המועדון. 40 דקות מאוחר יותר, אמור להגיע לחנות המועדון, שם יצטלם עם המדים ויערוך ראיונות בכורה, ומשם, ימשיך לארוחת ערב עם לאפורטה.
כמו כן, בספרד נטען כי החלוץ עשוי לקבל דקות כבר ביום ראשון הקרוב, במסגרת משחק ידידות ביפן מול ויסל קובה המקומית. אם כן ישחק בסופו של סבר, אלו לא אמורות להיות דקות משמעותיות, אלא בודדות.
📁 @monfortcarlos 🚨 Rashford será presentado mañana a las 18:00 en un acto en las oficinas del club📌 A las 18:40, visitará la tienda del Barça, donde posará con la camiseta y hablará con los medios 👉 Por la noche, cenará con Laporta y la directiva pic.twitter.com/6y0uNtni4T— Carpetas Blaugranas (CB) (@carpetasFCB) July 22, 2025
📁 @monfortcarlos 🚨 Rashford será presentado mañana a las 18:00 en un acto en las oficinas del club📌 A las 18:40, visitará la tienda del Barça, donde posará con la camiseta y hablará con los medios 👉 Por la noche, cenará con Laporta y la directiva pic.twitter.com/6y0uNtni4T