תגיות: מנור סולומון
מנור סולומון הצטיין בשלישי האחרון בו עלה מהספסל והבקיע את שער הניצחון מול סביליה. שחקן ההתקפה שמושאל מטוטנהאם עשוי לפתוח מול אתלטיק בילבאו במגרש הביתי של קבוצתו ויאריאל, לאחר שעלה כמחליף בזמן שאוהדי סביליה צעקו לעברו "רוצח ישראלי".
לפי הפרוטוקול למאבק בגזענות בספרד, בפעם הראשונה בה מושמעת הערה שנתפסת כגזענית יש התרעה במערכת הכריזה. בפעם השנייה יש הפסקה זמנית של המשחק, מה שקרה בעבר בליגה הספרדית, לרוב במקרה של גזענות מכוערת כנגד שחקנים שחורים.
במאי האחרון חמישה אוהדים של ריאל ויאדוליד קיבלו מאסר על תנאי לאחר שהואשמו בקריאות גזעניות לעבר ויניסיוס, כוכב ריאל מדריד, במה שזכה לתמיכה רשמית מצד הליגה הספרדית.
טרם ברור האם מבחינת קברניטי הליגה הקריאה המכוערת"ישראלי רוצח" נחשבת לגזענית. בכל אופן, אנחנו נקווה שסולומון יעשה מה שהוא עשה במשחק מול סביליה והקהל שלה, שידוע כקהל בו יש מיעוט גזעני - יענה להם על המגרש.