תגיות: חוליאן אלבארס
מדריד אדומה. אתלטיקו הביסה אתמול (שבת) את ריאל מדריד 2:5 במשחק יוצר דופן עם שני מהפכים, כשמי שכיכב בשורות המנצחת הוא מי אם לא חוליאן אלברס.
למעשה, אחרי שכבש את ה-2:3 בפנדל, הארגנטינאי ניגש לבעיטה החופשית במטרה להשלים צמד. אחרי המשחק הוא חשף כי כלל לא היה אמור לקחת את הבעיטה, אלא ניקו גונזאלס שעמד לצידו. "אנחנו מתרגלים את זה לפעמים ואני מרגיש טוב עם בעיטות חופשיות. שאלתי את ניקו אם הוא רוצה לקחת את הבעיטה והוא אמר לי 'כן', ואז שינה את דעתו ואמר 'לא, תבעט אתה'. בסוף קיבלנו החלטה טובה", אמר.
🚨🗣️ Julian Alvarez: "The free-kick goal? Nico was going to take it, he told me he was going to shoot, and at the last moment he said, 'no, you take it, Julián,' and thank goodness we made that decision." pic.twitter.com/GGkQt0tf0I— The Touchline | 𝐓 (@TouchlineX) September 27, 2025
🚨🗣️ Julian Alvarez: "The free-kick goal? Nico was going to take it, he told me he was going to shoot, and at the last moment he said, 'no, you take it, Julián,' and thank goodness we made that decision." pic.twitter.com/GGkQt0tf0I
כמובן ההחלטה לבסוף הייתה מעולה ומי יודע איך היה מתפתח המשחק אם גונזאלס היה בועט. אגב, זה היה הכדור החופשי הרביעי של חוליאן באתלטיקו, אחרי שכבש מול אספניול במחזור הפתיחה ומול בטיס וספרטה בעונה שעברה.לפי "מונדו דפורטיבו", אלברס כובש כל ארבע בעיטות חופשיות שלוקח (25%)- נתון חריג ביותר. אגב, אתלטיקו לא כבשה ממצב נייח מחוץ לרחבה בדרבי כבר 17 שנה.