לאמין ימאל הסתיר פציעה? הסערה בספרד

פרטים חדשים על הוצאת כוכב בארסה מסגל הנבחרת: מהצוות הרפואי ועד קראנקה

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   04.10.25 - 08:48
Getting your Trinity Audio player ready...
Maciej Rogowski/Eurasia Sport Images/Getty Images
Maciej Rogowski/Eurasia Sport Images/Getty Images
לא שקט בספרד. שעות ספורות לאחר שלאמין ימאל זומן לסגל הנבחרת לחלון הקרוב הקטאלנים הודו שהוא נפצע, כך שהוא לא ישחק מול סביליה או בפגרת הנבחרות במה שנתפס כלא מדויק בלשון המעטה. היום (שבת) בספרד חושפים פרטים חדשים על האירוע, כולל שאלה גדולה בקשר לימאל עצמו.

לפי המונדו דפורטיבו שמזוהה עם בארסה, דקו דיבר מספר פעמים עם אייטור קראנקה (מאמן מכבי ת"א לשעבר והמנהל הספורטיבי של נבחרת ספרד) בנושא, ובהמשך הייתה שיחה ישירה בין לואיס דה לה פואנטה ולאמין ימאל עצמו. 

דה לה פואנטה אמר לו שהוא לא ישחק אם ברצלונה תטען שאינו כשיר, וברצלונה עצמה לא שחררה כל הצהרה בנושא כשימאל שיחק מול פריז סן ז'רמן בשלישי האחרון. למעשה, נטען כי ימאל הסתיר את העובדה כי הוא סובל מרגישות בשריר מדה לה פואנטה בזמן השיחה ביניהם.

השחקן הצעיר חזר לאחרונה מפציעה לאחר כחודש ואף בישל מול ריאל סוסיאדד, אך שיחק 92 דקות בתוך ארבעה ימים מול הבאסקים ומול אלופת אירופה פריז סן ז'רמן. הוא נעדר מהמשחק הראשון בליגת האלופות השנה, מול ניוקאסל, בשל פציעה. 

האנזי פליק אף ביקר באופן פומבי את דה לה פואנטה והופתע מכך שימאל לא בריא לחלוטין וזומן, כשבשלב זה נטען במדינה כי המטרה של הקטאלנים היא להכשיר אותו למשחק מול ריאל מדריד, הקלאסיקו, עוד שלושה שבועות. ספרד תפגוש את גאורגיה ובולגריה, כשהחדשות המשמעותיות ביותר מלבד העדרו של ימאל הן אי הכללתו של אלבארו מוראטה הכשיר משיקולים מקצועיים.