אלבארס חשף: קבוצת הפאר שהיתה איתו בשיחות

בראיון מקיף ללאקיפ, כוכב אתלטיקו דיבר על העתיד ומדוע אין לו קעקועים

מערכת אתר ערוץ הספורט
מערכת אתר ערוץ הספורט   08.11.25 - 12:55
Getting your Trinity Audio player ready...
עם 38 שערים ב-71 הופעות במדי אתלטיקו מדריד, אין ספק שחוליאן אלבארס הפך בשנתיים האחרונות לאחד החלוצים הטובים בעולם. העכביש העניק היום (שבת) ראיון מקיף ללאקיפ והתייחס בין היתר לעתידו.

"האם אני שוקל לשחק בברצלונה או פ.ס.ז' בעתיד? למען הכנות, אני לא יודע. אני רואה שהרבה אנשים מדברים על זה ברשתות החברתיות, אבל בספרד אין דיבור על כך שאעבור לברצלונה", סיפר אלבארס.

החלוץ סיפר שהיה קרוב לחתום בפריז: "לפני שחתמתי באתלטיקו, היה דיבור עם פ.ס.ז'. השיחות היו בין נציגי פריז לסוכן שלי. הם גילו בי הרבה עניין אבל זה לא יצא לפועל. אני מרוכז כל כולי באתלטיקו ואעשה חשיבה מחודשת בסיום העונה". 

אלבארס גם הסביר מדוע הוא השחקן היחיד בנבחרת ארגנטינה שאין לו קעקועים: "אני לא עושה את זה כדי להיות שונה. כשהייתי צעיר אבא שלי אמר לי: 'בלי קעקועים, אלכוהול וסיגריות'. כאדם בוגר החלטתי שאני פשוט לא מרגיש צורך בזה".